47
Izkoristi NAJNAJ popust!
27. maj 2018
Nikoli več ne boste zamudili oddaje, filma, nadaljevanke in ostalega, kar ste si vedno želeli ogledati.

Portal NajNaj.si namreč uporablja najsodobnejšo tehnologijo, ki vas preko elektronske pošte obvesti, ko se vaša beseda pojavi v naslovu ali opisu filma, oddaje ali prispevka. Še bolje - vpišete jih lahko celo več. Email z opomnikom prejmete vsak ponedeljek in obsega cel teden.
Vabljeni v prihodnost!

Za uporabo tv opomnika morate biti registrirani in prijavljeni v sistem. Prijavite se ali brezplačno registrirajte, če še niste. Kliknite tukaj za prijavo ali registracijo!

42
 
 

TV Spored za izbrani program in datum

ura oddaja
01:50 Nočni program
07:00 Relax TV
09:30 TV Market, televizijska prodajaOsrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
10:30 Lepo je biti muzikant, oddaja z narodno-zabavno glasbo
12:30 Narava zdravi, izobraževalna oddaja o zdravilnih rastlinah, pon.Že skozi desetletja si med zdravstvenimi težavami pomagamo z zelišči in zdravilnimi rastlinami. Tudi danes se čedalje več ljudi zateka k tovrstnim načinom zdravljenja in preprečevanja bolezni. In zaradi tega imamo oddajo Narava Zdravi. Vsako sredo zvečer, s Stankom in Mojco.
13:45 Zdravilne rastline sveta, izobraževalna oddaja, pon.Izobraževalna oddaja, v kateri boste spoznavali zdravilno moč rastlin iz različnih koncev in krajev zemeljske oble. V vsaki epizodi bo predstavljana ena rastlina, ki so jo pri zdravljenju različnih obolenj ter pri preventivi uporabljale že stare kulture. Kako, v kakšni obliki ter zakaj jo lahko uporabljamo danes, bo v studiu podrobno obrazložila nutricionistka Jelena DimitrijeviĆ.
14:15 Za rdečimi vrati, ameriška drama, 2003Igrajo: Kyra Sedgwick, Kiefer Sutherland, Stockard Channing, …
Glavna protagonista zgodbe sta brat in sestra. Umirajoči brat je primoran združiti moči s svojo sestro, da soočita družino s preteklim nasiljem ter posledično vsi lahko najdejo mir v svojih življenjih.
16:00 TV Market, televizijska prodajaOsrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
18:05 Duh časa – Raj ali opustošenje, dokumentarna oddaja
19:00 Jaka namaka, kuharska oddaja
19:30 Relax TV
19:45 Polja (The Fields), ameriška drama, 2011Igrajo: Cloris Leachman, Tara Reid, Joshua Ormond, …
Srhljiva zgodba o mladem fantu in njegovi družini, ki so ustrahovani od nevidnega.
21:25 Mao Cetung, dokumentarna oddaja
22:30 Nadrejen človek, dokumentarna oddaja
23:45 Volk (Wolf), nizozemski triler, 2013Igrajo: Marawan Kenzari, Chemseddine Amar, Mark Catuogno, Steef Cuijpers, ...
Majid je nadarjen boksar, ki živi v odročnem in temačnem mestu na Nizozemskem. Njegov brat boleha za rakom, kar nanj vpliva tako čustveno kot finančno. Majidovi prijatelji so tatovi, ki se preživljajo s krajo motorjev in drugih stvari, Majid pa se jim pridruži v upanju, da bo zaslužil nekaj denarja zase in svojo družino. Majid je v ringu vedno boljši, kar pritegne pozornost bogataša, ki je povezan z boksom in ropi. Da bi napredoval pri boksu, mora Majid zanj opraviti umazan posel, ki ga bo drago stal. Film je bil posnet v črno-beli tehniki in se nanaša na mojstrovino Martina Scorseseja z naslovom Raging Bull, v katerem je zaigral Robert De Niro.