c_tl c_tr
Včlanjeni uporabniki
Uporabniško ime:
Geslo:

Samodejna prijava


Naključna slika

Anna Kournikova_
Anna Kournikova_
Komentarji: 15
Aurora


Registracija
Pravila uporabe:
Administrator galerije slik NajNaj.si bo takoj ko bo mogoče odstranil ali spremenil vse neprimerne objave. Vendar obstaja možnost, da kakšna objava ostane nepregledana. Vse objave v galeriji slik so osebna mnenja in pogledi članov galerije, zato lastnik galerije, administrator ne odgovarja za škodo, ki bi nastala zaradi neprimernih objav uporabnikov(članov) galerije slik.
Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka. Zaradi takih sporočil boš takoj odstranjen iz seznama članov (tvoje uporabniško ime bo blokirano). Strinjaš se, da lahko Administrator uredi, zbriše, premakne sliko, katerih vsebina vsebuje zgoraj navedene negativne lastnosti sporočila. Kot uporabnik se strinjaš, da bodo vsi vpisani podatki shranjeni v bazo podatkov. Informacij ne bomo posredovali tretjim osebam, vendar pa Administrator ne odgovarja v primeru računalniških vdorov v sistem.
Naš sistem za delovanje uporablja piškotke (ang. cookie) za shranjevanje podatkov na tvoj računalnik. Piškotki ne vsebuje nikakršnih informacij in služijo samo temu, da bo oblika galerije slik ostala takšna, ki je tebi najbolj všeč. Tvoj E-mail naslov bo uporabljen samo za potrjevanje registracije, prejemanje dodatnih sporočil v zvezi z delovanjem galerije slik in posredovanje novega gesla v primeru izgube.
Z klikom na Se strinjam se strinjaš s pogoji uporabe.