c_tl c_tr
Včlanjeni uporabniki
Uporabniško ime:
Geslo:

Samodejna prijava


Naključna slika

Izkušena bejba
Izkušena bejba
Komentarji: 5
pokowc


Modeli

(Klikov: 32767)
Pod-kategorije
Victoria Silvstedt (3)
Je igralka, pevka ter model. Rodila se je 19 septembra 1974 v Skelleftea na Švedskem. Živela je na majhni vasi z bratom in sestro. Leta 1993 je zmagala za miss švedske.
Carmen Electra (32)
Rodila se je 20 aprila 1972 v Cincinnati,Ohio. Za playboy se je slikala in nastopala v playboyevem filmu. Poročila se je z Denisom Rodmanom, medtem ko je bil Denis Rodman pijan.
Cindy Crawford (6)
Njeno pravo ime je Cindy Ann Crawford. Rodila se je 26 februarja 1966 v DeKalbu, Illinois. Pojavila se je v več kot 400 revijah po svetu. Ima svoj video 'Cindy Crawford - Oblikuj svoje telo. V ameriki je prodala 2 miljona kopij tega videa.
Adriana Lima (11)
Rodila se je leta 1982 v Salvadorju, Brazilija. Njena slava se je začela z zmago na zmagi za Fordov supermodel leta 1996 na brazilskem tekmovanju.
Ali Landry (3)
Američanka z rojstnim krajem Breaux Bridge Louisiana. Rodila se je 21 julija 1973. Ima rjave oči in rjave lasje. Najljubša glasba ji je rock sedemdeseta. Najljubša odaja ji je Oprah. Najljubši igralci in igralke pa so: Sandra Bullock, Julia Roberts ter Mel Gibson, Sean Conery in Al Pacino. Imela je razmerje z igralcem Mariom Lopezom.
Tylene Buck (4)
Je profesionalna modelka, ki se je pojavila v številnih filmih, revijah, koledarjih, katalogih. Pojavila se je tudi v video igri World Championship Wrestling " Backstage Assault.
Tyra Banks (6)
Tyra Banks je igralka, model ter TV zvezda. Rodila se je 12 aprila 1973 v Los Angelesu. Ko je bila otrok je veliko brala. rada igra tenis, odbojko, košarko, keglanje. Mama jo je naučilo naj bo mentalno močna. Rekla ji je, da naj tekmuje sama z sabo. Imela je dobre ocene, čeprav je imela težave v šoli, ker je mislila da je pametnejša od učiteljev.
Laetitia Casta (8)
Rodila se je 11 maja 1978 v Franciji. Na Korziki ima hišo z kar 46 sobami. Ima starejšega brata in mlajšo sestro. rada slika, piše, rola, hodi v kino, trenira judo in pleše.
Eva Herzigova (3)
Rodila se je 10 marca 1973 na Češkem.Ima modre oči. Njena podobnost z Marilyn Monroe ji je pomagala, da je vzbudila pozornost po celem svetu. Stanovanja ima v New Yorku, Monaku in Češki.
Stacy Sanches (8)
Vroč model...
Serria Tawan (1)
Rodila se je v Chicagu 9. septembra 1978. Živela je v Združenih državah amerike. Bila je miss novembra za leto 2002.
Andrea Bolatti (3)
Argentinski model...
Heidi Klum (3)
Supermodel Heidi Klum se je rodila v Nemčiji. Njen oče je delal za kozmetično podjetje medtem, ko je bila njena mama frizerka. prijatelj jo je navdušil za neko tekmovanje leta 92 in takrat je podpisala prvič z agencijo Metropolitian za 3 leta.


Našel sem: 7 slik v 1 strani. Prikazano: slika 1 do 7.

Patricia Ford
Patricia Ford
Naložil: pokowc
Kategorija: Modeli
Komentarji: 18
Paris Hilton
Paris Hilton
Naložil: Zan
Kategorija: Modeli
Komentarji: 8
Evangeline Lilly
Evangeline Lilly
Naložil: Zan
Kategorija: Modeli
Komentarji: 1
Eva Longoria
Eva Longoria
Naložil: Zan
Kategorija: Modeli
Komentarji: 5
Elle Macpherson
Elle Macpherson
Naložil: Aurora
Kategorija: Modeli
Komentarji: 22
Adriana Sklenarikova
Adriana Sklenarikova
Naložil: Zan
Kategorija: Modeli
Komentarji: 4
Adriana Karembeu
Adriana Karembeu
Naložil: Darkness
Kategorija: Modeli
Komentarji: 23
   Slik na eno stran: