47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Tanja Volič

28.12.2010 18:39 - Pogovor z manekenko Tanjo Volič.

Kako se je začela tvoja manekenska pot?
Pri 7 letih sta me starša prijavila na modno revijo od modne agencije vulcano models, kjer so izbirali deklico, ki bi hodila z prof.manekenkami njihove agencije na modne revije. Na tem tekmovanju sem zmagala in tako eno leto hodila na revije po vsej Sloveniji z manekenkami.

Je manekenstvo pri tebi še vedno na prvem mestu?
Ne, nikoli ni bilo.

Katera manekenka ti je za vzor?

Tyra Banks. V Sloveniji, pa kot missici Rebeka Dremelj in Nina Osenar, ker sta res znale izkoristit ta naslov ter pokazati kako sta vsestransko nadarjeni,  tako v manekenstvu kot tudi na drugih področjih. Seveda pa ne smemo vseh missic zamenjati za manekenke, ker to niso, ponavadi pa to postanejo. Trenutno najboljša in najlepša manekenka v Sloveniji je zame definitivno Tjaša Kokalj, ki pa je svojo kariero tudi začela kot miss.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu?
Trenutno se dogovarjam z dvema fotografoma za sodelovanje, da bi pomagala mlajšim puncam, ki so prvič na prof. photoshootingu pri poziranju, ker sama vem kako težko se je znajti prvič pred fotografom. Glede sebe bom, pa sproti  videla, kako bom s časom in voljo.

Kaj je bil tvoj največji uspeh zate v manekenstvu?
Mislim, da sem najbolj ponosna kar na svoj prvi uspeh, ki sem ga že omenila, da sem imela že kot deklica cilje, ki sem jih začela takoj uresničevati. Sem pa vesela, da sem z leti spoznala ta poklic in se veliko naučila, med drugim tudi to, da moraš res paziti komu zaupaš v tem biznisu.

Bi se komu posebej zahvalila?
Seveda! Super sponzorjem Miss Koroške, s katerimi redno sodelujem in res lepo skrbijo zame v Slovenj Gradcu- Salon Maša mi ureja frizure, Studio Val postavo in modni butik penta skrbi, da sem vedno lepo oblečena. Hvala pa tudi vsem, ki me vedno spodbujajo pri vsaki stvari za katero se odločim in se veselijo z mano.

Rada potuješ? Kateri kraji so ti najbolj všeč? Katerih krajev, pa nikoli ne bi obiskala?
Ne, me prehitro muči domotožje in se ne počutim prijetno, če sem predolgo v tujini.  Všeč so mi topli kraji, kjer so ljudje veliko bolj sproščeni kot v Sloveniji in se jim skoraj nikoli nikamor ne mudi. Ne bi pa obiskala mrzlih krajev, ker preveč sovražim mraz  in me še največje znamenitosti ne bi dovolj pritegnile.

Kaj, pa lepotna tekmovanja – se boš v prihodnje še kakšnega udeležila?
Nekaj jih je že za mano, v prihodnje pa zaenkrat nimam več kaj v načrtu..pustimo se presenetit.

Kaj pa šola?
Trenutno na prvem mestu. Zaključujem gimnazijo, drugo leto pa po vsej verjetnosti študij komunikologije.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Največja? Je bilo kar veliko pomembnih odločitev, ki so mogoče preveč zasebne, lahko pa povem, da nobene ne obžalujem.

Na kaj si še posebaj ponosna?
Da sem dovolj trmasta in vztrajna, da ne obupam dokler stvari ne pripeljem do konca. Ponosna sem na mojo vzgojo, ki mi večkrat pomaga pri mojih ciljih.

Če bi o sebi napisala dve prednosti in vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Mojo trmavost bi lahko označila za dobro in včasih tudi za slabo značilnost, odvisno od situacije. Moja slabost je tudi, da prehitro zaupam ljudem in pa ta, da sem včasih preveč direktna, kar pa včasih zna biti tudi dobro, ker ne maram zahrbtnih ljudi. Mogoče je moja prednost v manekenstvu to, da se s tem ukvarjam že od malih nog.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Internetu posvetim preveč časa, včasih na dan po več ur, če sem doma in imam čas ali pa moram narediti kaj za šolo. Na strani najnaj.si mi je všeč vse, najbolj me, pa pritegne blog slavnih.

In še za moški del občinstva... Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija?
Prvo opazim njegovo samozavest oziroma nesamozavest, ki veliko pove. Odbija me prevelik ego, sramežljivost, neurejenost, cigareti, lenoba in še bi lahko naštevali hehe.

Si samska?
Ne.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!