47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Samanta Šabić

20.12.2010 21:52 - Po Amandi smo intervjuvali še njeno sestro.

S čem se trenutno ukvarjaš?
Ukvarjam se z marsičem v glavnem s stvarmi, katere me veselijo.  Izpostavila bi ples, vidite me lahko na modnih brveh  pa tudi v vlogi fotomodela, voditeljice in ring dekleta.

Ali je ples še vedno tvoja strast?
Še vedno največja in vedno bo!!!

Kaj, pa manekenstvo?
Ja ja, manekenstvo me tudi veseli.

Ali imaš res opravljeno manekensko šolo?
Res je. Imam opravljeno otroško manekensko šolo Vulcano models.

Vidimo te lahko tudi na Pink tv, kakšna je tvoja vloga na omenjeni televiziji?
Sem tajnica zabavnega programa, skrbim za terene naših novinarjev, urejam akreditacije in podobne stvari. Če je treba tudi vskočim kot novinar. Tako, da mi ni nikoli dolgčas.

Ampak, to še ni vse. Kaj še počneš?
Jooooj res ogromno stvari. Več kot deset let rišem modne skice, obleke. Tako, da bi to izpostavila, saj v tej stroki pripravljam projekt. Tudi s sestro pripravljava še en skupen projekt. Naj oboje ostane za zdaj še skrivnost. Upam, da vas že v roku enega leta presenetiva.

Kako ti uspeva opravljati toliko različnih del?
Treba biti dobro organiziran. Vzame ti veliko prostega časa, ampak če te veseli tega sploh ne opaziš. Če imaš veliko željo ti lahko vse uspe. Moraš biti optimističen.

Veliko te vidimo skupaj s tvojo sestro. Kaj lahko poveš o svoji sestri?
Imam dve najboljši prijateljici in Amanda je ena od njiju. Sva si kar podobni. Iste stvari naju zanimajo, obe sva trmasti tako da včasih pride do kakšnega konflikta, kar je seveda normalno, zmeraj se pa lahko na njo zanesem. Ena brez druge pa enostavno ne moreva.

Ali si sodelovala že z kakšno znano osebo in kaj te je pri njej navdušilo?
Z znano osebo, hehe, sem ja seveda. Navdušilo? Ja ne vem, vsak je drugačen, unikaten. Lahko rečem, da me navdušijo njihovi nastopi, reakcije modnih oblikovalcev, ko gledajo svoje kreacije na modnih brveh, odnosi z oboževalci, odnosi do kolektiva in podobno. Navduši me, ko opazim, da kar počnejo jih resnično veseli.

Po čem meriš uspeh v svojem delu?
Da svojega dela ne dojemam kot neko breme ampak kot priložnost zase. Za dober izid česar koli je pomemben trud in motivacija. Treba je tvegati potem nimaš nič za izgubiti.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za uspeh v tvojem delu?
Tako kot sem že omenila, trud, motivacija, tveganje. Seveda je pomembna tudi podpora in da zmeraj ostaneš optimističen ne glede na vse. Vzponi in padci so povsod, odvisno je kako preneseš, enostavno moraš imeti močan karakter.

Kakšne cilje imaš glede svojega dela v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?

Visoke! Vidite me lahko marsikje. Pripravljamo se na nov event GFC pod okriljem Janija Božiča…zopet bomo štartali z novo oddajo Izklopljeno… pa kmalu spet ena najina malenkost… naj tudi to ostane skrivnost.

Meniš, da je mladost tvoja prednost?
Menim, da so sposobnosti večja prednost. Mladost ti pa prav pride, več časa imaš, da ustvariš zadane cilje, čim prej pa jih moraš začeti uresničevati.

Imaš vzornika ali vzornico?
Če dobro pomislim, ne.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Naj samo sledijo svojim željam. Nič ni lahko, naj vsako stvar izpeljejo 100% in verjamejo vase!

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
To vprašanje sem slišala že tisočkrat. Res ne vem katero bi izpostavila, saj se mi je vsaka moja odločitev do sedaj zdela pomembna.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Moja prednost je, da sem pač to kar sem in da sem direktna, kar je tudi lahko moja slabost, ker dosti ljudi tega ne zna sprejeti, to je pa pač njihov problem.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Internet je moj najboljši prijatelj, brez njega res ne bi mogla. Tako, da lahko rečem, da mi vzame veliko časa, vendar koristnega.

Najnaj.si stran mi je zelo všeč. Zanimiva je, za vsakega se nekaj najde. Rada prebiram novičke, bloge, horoskop, včasih tudi rešim kakšen kviz.

Si še samska?
Še še..

Oglejte si še VIDEO ODDAJO sester Šabić:

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!