47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Tamara Jančič

18.11.2010 18:55 - Foto: Tibor Golob - Pogovarjali smo se s perspektivno Tamaro.

Kje vse si do sedaj tekmovala?
Tekmovala sem za Supermodel Slovenije (2004) in Mamut Bejbo (2008)

Kaj meniš o miss tekmovanjih?
Mislim da tekmovanja za miss pri nas vedno bolj izgubljajo svoj blišč in slavo, je pa dobra priložnost za večjo prepoznavnost tistih, ki se želijo uveljavit na naši sceni.

Ali bi rada delala v medijih? Kaj bi rada počela?
Ja, definitivno bi rada bi delala v medijih, a se je še trenutno težko odločit na kateri poziciji, mogoče na kakšnem radiu, televiziji.. Takšno delo bi me veselilo, ampak se trenutno še ne obremenjujem s tem, bomo vidli kako bodo stvari potekale v prihodnosti.

Zase meniš, da si luštna punca?
Mislim da je pomembno, da si v prvi vrsti sam sebi všeč, se ceniš in se dobro počutiš v svoji koži.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenenko?
Samozavest, energija in želja po uspehu.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?
Trenutno nimam dobenih točnih ciljev glede manekenstva, saj dosti časa posvečam tudi študiju, ki mi je na prvem mestu, želim pa še veliko delati na tem področju, tako da ko bo kakšna dobra priložnost bom razmišljala naprej.

Katera manekenka ti je za vzor?
Pri nas je kar nekaj uspešnih manekenk, med slovenskimi bi izpostavila Taro Zupančič, med tistimi v tujini pa mi je najljubša vsestranska Eva Longoria Parker.

Meniš, da je tvoja mladost prednost?
Ja, mladost je prednost, saj je odprtih več možnosti v svetu mode, sama imam še trenutno veliko časa za uresničevanje svojih želj, rada bi še marsikaj doživela v tem svetu, zato pa je tudi potrebno dovolj energije, volje in seveda časa.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v manekenskem svetu?
Najpomembnejša je volja oziroma želja po uspehu. Če si nečesa resnično želiš in pri tem vztrajaš, vložiš v to ves svoj čas in trud, sčasoma dosežeš svoj cilj.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Potrebno je trdo garati za svoje cilje, se marsičemu odrekati, predvsem pa je pomembno da pogumno slediš svojim sanjam.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Vsakič so določeni dnevi ali tedni zelo naporni, sploh kadar je potrebno vključiti še študij oziroma učenje, ampak glede na to da uživam v svetu mode in mi to predstavlja vedno znova in znova nove izzive ter veliko veselje, vztrajam, ter se posvečam temu kolikor se le da.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
V življenju sem že imela nekaj pomembnih odločitev - vpis v srednjo šolo in kasneje na faks,.. ampak menim, da največje in najbolj pomembne odločitve v življenju še pridejo v prihodnosti.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Kot prednost bi izpostavila prijaznost in prilagodljivost. Moja največja slabost je pa moja trma, čeprav zna včasih tudi to biti pozitivno pri določenih stvareh :))

Koliko časa na teden posvetiš internetu? kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Čisto odvisno od dneva in prostega časa, ampak poskušam čim manj časa preživet pred računalnikom, čeprav je dan danes to že skorajda neizogibno, saj se večinoma dela in komunicira na ta način. Na spletni strani najnaj.si se najde marsikaj zanimivega, vsakič je polno novih novic, sama pa najraje prebiram bloge slavnih.

Si še samska?
Ne, nisem več.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!