47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Doroteja Premužič

10.11.2010 12:06 - Vodja skupine Diamantke se predstavi.

Kaj zate predstavlja vodenje skupine Diamantk?
Na prvem mestu mi predstavlja veliko odgovornost obenem pa izziv in novo izkušnjo. Pomembno mi je, da to kar delam, opravljam s srcem, tako da se vsak dan znova veselim novih preizkušenj, včasih tudi težavnih. 

Kaj so tri najpomembnejše stvari za vodenje takšne skupine?
Zame je to profesionalni odnos, izkušenost in potrpežljivost. 

Kaj je prednost Vaše skupine glede na veliko število skupin z dekleti?
Ni pomembna kvantiteta temveč kvaliteta, delamo na tem da so punce vrhunske na področju hostesnega dela, da so izjemne profesionalke, ki se znajdejo v vsaki situaciji. Vse imajo  skupni faktor- ogromno referenc in izkušenj v medijskem prostoru in na področju promocij ter dela na različnih dogodkih.  

Ali se ti ne zdi, da je punc v skupini preveč?
Glede na veliko povpraševanje kvečjemu premalo, zato nameravam v bližnji prihodnosti organizirati casting.  

Si punca Trkaja. Ali ti to koristi v poslu?
Vsekakor mi to koristi, predvsem zaradi njegove prepoznavnosti. Ker je ze dlje casa v medijskem prostoru mi svetuje, velikokrat pomaga in stoji ob strani, hkrati pa se ne vtika v moje delo.

Si vegeterijanka. Kaj najraje ješ?
Že od majhnih nog nisem marala mesa, zato sem se v času študija tudi popolnoma odpovedala mesu in postala vegetarijanka. Po treh letih sem začutila, da telo ponovno rabi več beljakovin, tako da si enkrat na teden privoščim kak manjši beljakovinski obrok, drugače pa kuham vsak dan izključno vegetarijansko hrano, saj je tudi moj partner že več let strogi vegetarijanec. Najraje jem testenine na 1001 način.

Kaj je tvoj fetiš in zakaj?
Moj fetiš so definitivno visoke petke. So nekako pika na i mojemu osebnemu stilu.

Kdo je tvoj vzor ali vzornica?
Kot ženska, vizualno in seksapilno Marilyn Monroe, drugače pa so moji vzorniki zdravniki in ljudje, ki se borijo za pravice tistih, ki so šibkejši. Okoljevarstveniki in borci za pravice živali so tako eni izmed prvih, sledijo ljudje, ki se borijo proti zlorabam otrok in navsezadnje vsakdanji ljudje, ki pomagajo drug drugemu.

Bi izpostavila kakšno znano osebo iz Slovenije, ki ti je še posebej pri srcu (razen Trkaj)?
Nina Pušlar in Nina Osenar. Obe osebno poznam in sta resnično najbolj karizmatični in edinstveni osebi daleč naokrog. Zame sta fatalki. 

Prihajaš iz manjšega kraja. Kaj lahko poveš o svojem kraju?

To je kraj, kjer si vedno naberem novih moči in ponovno stopim v stik z naravo. Ljudje so bolj odprti in gostoljubni, energija je drugačna kot mestih. Tudi moji prijatelji iz Ljubljane se veselijo, vsakič, ko jih za Martinovo oziroma ob kateri drugi priložnosti povabim na izlet v moje kraje.  Najbrž bo razlog v tem tudi v odlični kapljici in dobri hrani, ki prihajata iz tega okoliša. 

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu? 
Predvsem močno verjeti v svoje sanje, ostati zvest samemu sebi ter trdo garati za svoje cilje.  

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Treba se je dobro zorganizirati in biti pripravljen na vse mogoče scenarije, ki se lahko zgodijo. Biti je potrebno precej fleksibilen hkrati pa potrpežljiv saj gre za delo z ljudmi.  

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Da sem se preselila v Ljubljano, kljub temu, da sem imela možnost študija na Štajerskem, tako da sem morala kar hitro že od doma, in se naučiti postati neodvisna od drugih ter si zgraditi samostojno življenje.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Sem zelo temperamenta tako da je moja slabost, da hitro vzkipim. Prednosti pa so, da sem iskrena ter zelo zanesljiva, saj sem vedno mož beseda (smeh). 

Koliko časa na teden posvetiš internetu?
Zelo malo, samo po potrebi, kar se tiče biznisa. 

Kako to, da te ni na Facebooku? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Ravno iz tega vidika, ker vidim kako so ljudje postali odvisni od facebooka, zame je to metanja vstran časa ,ki bi ga ljudje lahko bolj kvalitetno preživeli s svojimi najbližjimi.  

Na Najnaj so mi všeč blogi slavnih, saj tega na nobenem drugem portalu ni. 

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!