47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Nataša Gavranič

23.10.2010 18:28 - Novopečena diamantka Nataša se predstavi.

Kaj zate pomeni, da si bila Tally Weijl seksi dekle 2007?
Tekmovanje za Tally Weijl seksi dekle je bilo moj prvi tovrstni izziv, udeležila pa sem se ga pri 17. letih. Takrat se niti nisem dobro zavedala dogajanja okoli tega tekmovanja, niti nisem pričakovala zmage in me je ta res zelo presenetila. Zmagala sem kljub konkurenci že uveljavljenih manekenk, zato je bila zmaga še toliko slajša. Moje življenje, pa se po temu ni tako zelo spremenilo. Počasi sem začela dobivati izkušnje v tej smeri, vendar sem se vseskozi posvečala predvsem šoli in drugim hobijem, saj sem bila takrat še plesalka v plesno-navijaški skupini. Tako bi lahko zaključila, da mi ta naziv danes pomeni predvsem eno lepo izkušnjo in seveda odskočno desko v medijski svet.

Se boš v prihodnje udeležila še kakšnega izbora?
Kljub prepričevanju mnogih, mislim, da se to ne bo zgodilo. Toda, nikoli ne reci nikoli ...

Zase meniš, da si sexy?
Seveda. Mislim, da vsaka ženska z dobro samopodobo zase meni, da je sexy. Je pa kar nekaj stvari, zaradi katerih se ženska lahko počuti sexy. Morda je to nova barva las, nova oblekica, ali pa le nek notranji občutek, ko se dobro počutiš v svoji koži.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenko?
Menim, da ni treh najpomembnejših stvari, ampak več zelo pomembnih, in sicer samozavest, pripravljenost na trdo delo, jasni in trdni cilji v tem poslu in pa seveda nekaj, brez česar ne gre – velika želja.

Kaj lahko poveš o projektu diamonds oziroma diamantke?
Smo mlada skupina punc v medijskem prostoru, ki delujemo pod okriljem Doroteje Premužič in Nina Denkovskega. Med nami so Playboy zajčice, miss Alpe Adria, finalistke miss Slovenije in Miss Universe – z eno besedo Diamantke. Delamo na najprestižnejših in najodmevnejših medijskih dogodkih. Definirajo pa nas profesionalnost, lepota, prijaznost in razgledanost :).

Kaj pa šola?
Šola v mojem življenju igra veliko vlogo, saj menim, da je za vse ostalo še dovolj časa, tako da šolo jemljem precej resno. Trenutno sem študentka drugega letnika novinarstva na Fakulteti za družbene vede in v tem uživam. Izbrala sem si študij, ki me resnično zanima in mislim, da je to ključ do uspeha.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?
Jaz osebno nimam določenih ciljev glede manekenstva in se s tem ne obremenjujem preveč. Kakor se bo razpletlo samo od sebe, tako bo. V prihodnje pa me lahko vidite predvsem kot Diamantko na kakšni prireditvi ali pa kot Diamond hosteso, kjer vam bom s prijaznim pozdravom polepšala dogodek :) Aktualna pa bo zelo kmalu spletna stran www.diamond.si

Katera manekenka ti je za vzor?
Moja velika vzornica je v prvi vrsti igralka, takoj za tem pa model, podjetnica in oseba, ki veliko stori za dobrodelnost, Eva Longoria Parker.

Meniš, da je tvoja mladost prednost?
Ja, moja mladost se mi zdi prednost v vseh pogledih, saj tako vem, da imam še dosti časa za uresničevanje svojih želja, hkrati pa se lahko učim od starejših prijateljic. Za svoja leta sem precej zrela, toda včasih se mi zdi, da se še zmeraj iščem, a v tem ne vidim nič slabega, saj sem še mlada :)

Ali si želiš delati v svetu medijev?
Ja, v svetu medijev si želim delati zdaj in še celo življenje, saj bo tudi moja služba povezana z mediji.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v manekenskem svetu?
Mislim, da sem premalo vložila v to, da bi sploh uspela v manekenskem svetu, tako da bi težko opredelila, kaj je najpomembnejše za uspeh. Morda so to odločnost, komunikativnost in iznajdljivost.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Nekih drastičnih odločitev še nisem sprejemala, toda največja je bila ta, na kateri faks naj se vpišem, saj je od tega odvisnih veliko nadaljnjih odločitev. Malce za šalo malce zares pa bi lahko rekla, da je bila pomembna odločitev tudi ta, da sem se iz strastne zapravljivke spremenila v bolj varčno dekle :)).

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Kot prednosti bi izpostavila prijaznost in optimizem, kot slabost pa pretirano trmoglavost.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Internetu posvetim kar veliko časa. Seveda pa grem rada tudi v naravo in uživam ob druženju s prijateljicami, tako da poskušam biti čim manj pred računalnikom. Na spletni strani najnaj.si pa so mi najbolj všeč blogi, ki jih vsake toliko časa rada preberem, in intervjuji.

Si še vedno zaljubljena?
Ja :)

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!