47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Ema Sladič

2.10.2010 17:46 - Mlada pevka, ki je nase opozorila na šovu Slovenija ima talent.

Kaj zate pomeni, da si pevka?
Če želiš postati pevec ni dovolj, da v tem uživaš in da je to nekaj kar te veseli početi. Tvoj glas in tvoj stas morejo začutiti tudi drugi. In če z svojim glasom prevzameš okolico ki te posluša si tako rečeno na konju. Vsaka pozitivna beseda iz strani poslušalcev ima zame velik pomen. Saj mi da motivacijo za naprej oziroma nek zagon, da pri petju vztrajam dokler ne dosežem želenega cilja. Moj cilj pa je da si usvarim kariero, ki bi jo cenili vsi in ne samo jaz.

In izkušnja na talentu?
Izkušnja na talentu je bila zame velika odskočna deska. Prijavila sem se da bi svoj talent pokazala celi Sloveniji in da bi me ljudje opazili. In moram reči da mi ni žal da sem to storila, saj se mi je od avdicije naprej odprlo kar nekaj vrat. Dobila sem tudi veliko na prepoznavnosti in s tem tudi vedno več nastopov. Kar je super!

Si res dobila dar petja od svoje mame?
Res je. Mami je žal sluh izgubila pri rosnih dveh letih zaradi zdravstvene napake. Je pa v teh dveh letih veliko prepevala in so starši takoj vedeli da bo enkratna pevka. Ampak se je žal zgodilo kar se je. Sem pa imela jaz to srečo da sem dobila njen dar in sedaj na nek način delam to kar si je ona vedno želela. Pojem.

Je prednost, da si še mlada?
To da sem relativno mlada začela s petjem je po mojem mnenju velika prednost. Prej začneš, prej si ustvariš kariero in več časa imaš potem na razpolago da na svoji karieri gradiš in jo izpopolnjuješ.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za pevko?
Vztrajnost - tudi če ti ne uspeva ne smeš nikoli obupat. Če je želja, more biti tudi vztrajnost! Nihče ne bo dosegel svojega cilja če bo že ob prvem padcu obupal. V takem primeru se moraš pobrati in nadaljevati kjer si končal. In to s ponosom! Samokritika - če veš da počneš nekaj narobe, moraš biti dovolj močen in to priznati, ker ti bodo ljudje tako še z večjim veseljem pomagali. Na slovenski sceni je žal veliko takih ki se dejansko ne zavedajo svojih vokalnih napak in mislijo da je vse tip top. Vendar ni tako. Predanost - mislim da tukaj ni potrebna razlaga.

Kakšne cilje imaš glede petja v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje? Kaj je aktualno sedaj?
V tem letu bi rada posnela še kakšen singel. Drugo leto pa bi se rada prijavila na Emo in kasneje posnela tudi lasten cd in kakšen videospot.

Katera pevka ti je za vzor?
Moja velika vzornica je Beyonce. Njena pesmi so čudovite. Polne čustev in vsaka ima svojo zgodbo. Pri njej mi je všeč da se v vsak komad uživi in zna glasbo pripovedovati.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v pevskem svetu?
Za uspeh v pevskem svetu je volja in želja že prvi korak! Verjeti moraš v to kar počneš in biti prepričan, da ti bo uspelo.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Namig? Zaenkrat žal ne morem odgovoriti na to vprašanje ker osebno še vedno delam na temu da uspem. Ko bom enkrat imela lastno turnejo in imela za sabo kvalitetno ekipo bom rada volje odgovorila na to vprašanje in podala kakšen namig ;)

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Mogoče ravno ta da se prijavim na Slovenija ima talent.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Moje prednosti so vztrajnost in potrpežljivost. Moja slobost je pa ta da ne znam biti direktna in težko osebi povem naravnost v obraz kar ji gre.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Na internet skočim vsak dan. Brez tega enostavno ne gre. In mislim da nisem edina ki tako razmišlja ;) Najnaj. si pa izkoristim za prebiranje novičk. Rada sem na tekočem.

Ali si še samska?
Samska in morem povedat da mi ne manjka nič ;)


Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!