47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Špela Noč

8.9.2010 18:29 - Pogovarjali smo se s Špelo Noč, ki je postala Miss Bikini za leto 2010.

Kaj zate pomeni, da si Miss Bikini za leto 2010?
Naziv Miss Bikini 2010 mi veliko pomeni in predstavljala ga bom ponosno doma in v tujini. Izkoristila bom vse pozitivne stvari, ki jih naziv prinaša tako zase kot za druge, če bo le v mojih možnostih. Ugotavljam da se veliko punc danes ukvarja s svojo negativno samopodobo in z veseljem jim bom skušala predstaviti svojo filozofijo lepote, ki sporoča da moramo biti zadovoljni sami s seboj in s svojim izgledom.

Kaj je bila prva stvar, ki si jo naredila ob razglasitvi?
Prva stvar, ki sem jo naredila po razglasitvi ob vsem mojem veselju in zadovoljstvu nad zmago so bili objemi. Moji družini, prijateljem in zvestim navijačem. Brez njih zmaga nebi bila tako sladka, če se lahko tako izrazim.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenenko?
Kot prvo od treh najpomembnejših lastnosti ki jih mora imeti manekenka, izpostavljam veselje do dela. Sem mnenja, da te vsako delo, ki ga opravljaš mora veseliti in ti vedno predstavljati izziv. Kot drugo bi izpostavila zdrav videz, tudi sama skrbim zanj. In kot tretjo lastnost, ki jo mora definitivno imeti uspešna manekenka bi izpostavila samozavest.

Ali meniš, da si netipična ali tipična lepotica?
Sem mnenja da se lepote ne da kategorizirati, vsaka ženska je lepa na svoj način..tipičen ali pač ne, vse je odvisno od tega kako sami sebe dojemamo. Jaz se dojemam na zelo enostaven način..cenim sebe in spoštujem svoje telo..ali je to tipično ali ne naj presodijo strokovnjaki;).

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?
Moji cilji v letu 2010, kar se manekenstva tiče so sledeči..biti čimbolj produktivna v svetu mode. Trenutno se pripravljam na svoje prvo slikanje. Kaj se z mano dogaja in kje vse me lahko vidite, lahko sproti prebirate na spletnem portalu Facebook Miss Bikini.

Katera manekenka ti je za vzor?
Kadarkoli pogledam Claudio Schiffer dobim inspiracijo za delo v manekenstvu. Tako, da bi lahko rekla, da nek vzor vidim v njej.

Meniš, da je tvoja mladost prednost?
Mladost je verjetno prednost pri manekenstvu, ker je naša zunanja lepota takrat na vrhuncu...

Katero srednjo šolo obiskuješ in kaj boš izbrala za naprej?
Trenutno obiskujem Srednjo Upravno administrativno šolo. študirati pa mislim varnostne vede in postati kriminalistka.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v manekenskem svetu?
Najpomembnejše za uspeh v manekenstvu je sigurno poleg izgleda tudi korekten odnos in pripravljenost za delo.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Moj edini namig za vse, ki želijo uspeti je ta, da verjamete sami vase, sledite svojim sanjam in pridno delate na tem kar si želite.
Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
 Leto 2010 je bilo zame prelomno leto, kar se tiče moje osebne rasti. Najpomembnejša odločitev do sedaj je bila, ta da sem sama sebe dala na prvo mesto in s tem se mi je odprlo veliko možnosti, da svojo individualnost izrazim v polnem pomenu besede.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Moja prednost je skromnost, saj mi le ta omogoča, da sem večino časa zadovoljna oseba. Poleg skromnosti, bi izpostavila še svojo delavnost, verjamem, da brez trdega dela ni uspeha. Kar se tiče slabosti je pa tako, mogoče sem včasih malo preveč zaupljiva, do ljudi, ki si tega ne zaslužijo.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Internetu žal ali pa tudi ne, ne posvečam veliko časa, ker imam bolj malo prostega časa (šola, študentsko delo). Se mi pa drugače zdi zelo praktična zadeva kar se tiče pridobivanja raznoraznih informacij. Na spletni strani najnaj.si, mi je všeč, da je veliko aktualnih tem, novic in podatkov zbranih na enem mestu. Izpostavila bi mogoče brezplačno pravno svetovanje, dobra ideja in lepa gesta. 

Si še samska?
To bo pa zelo kratek in jedrnat odgovor; ja, trenutno sem samska..;)

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!