47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Polona Golob

4.9.2010 18:42 - Foto: Petra Osredečki in mixi.press - Manekenka in Miss Slovenije za Miss Alpe Adria 2010 Polona Golob se predstavi.

Kaj zate pomeni naziv Miss Alpe Adria?
Naziv Miss Slovenije za Miss Alpe Adria 2010 mi pomeni eno ogromno in lepo izkušnjo več v mojem življenju, ki jo bom poskušala maksimalno  izkoristiti in iz naziva potegniti tisto najboljše.

Kaj lahko poveš o kraju iz katerega prihajaš?
Prihajam iz Maribora drugega največjega slovenskega mesta. Maribor je eno tako simpatično mestece, kjer je za moj okus ´ravno prav vsega´ s tem mislim predvsem, da ni prenasičeno z ljudmi, pozidavami…, tako, da ti vzame samo par minut, da se iz mestnega vrveža odpraviš na dolg pohod v naravo. Namreč ne maram sivih pozidav in prehitrega tempa življenja velemest.

Kaj pa pomeni zate manekenstvo?
Manekenstvo zame pomeni v prvi vrsti vir zaslužka poleg tega pa je to nekaj kar me izredno veseli tako, da je najboljše ko lahko združim prijetno s koristnim.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu?
Kaj pa vem tenutno nimam striktno zastavljenega cilja, saj manekenstvo jemljem zgolj kot neko fakultativo v svojem življenju, saj se zavedam, da bi mogla oz.moram veliko časa posvetiti študiju. Definitivno pa si želim čim bolje izkoristiti naslov in velikoooooo delati na tem področju in seveda upati, da oboje skupaj združim kot se le da.

Katera manekenka ti je za vzor?
Če lahko pogledam v svetovno manekensko sceno je to definitivno Heidi Klum. Je ženska, ki oddaja bombastično energijo na odru, je seksipilna, je odlična v vsem česar se loti poleg tega, pa mamica kar 4 otrok s postavo, ki ji jo lahko; roko na srce zavida marsikatera najstnica.

Kaj je najpomembnejše za uspeh na manekenskem področju?
Najpomembnejša po mojem mnenju je energija, ki jo oddajaš na pisti, pred fotografom, pred naročniki, da seveda skrbiš za svoj videz in postavo in poleg vsega tega ostaneš na realnih tleh in si to kar si.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Brez dela ni jela. Potrebno se je dokazovati, delati na sebi, na svojem videzu obiskati kakšno modno agencijo, posneti dobre fotke in izoblikovati trd karakter!

Kako ti uspeva opravljati vsa dela, ki se jim posvečaš?
Včasih moram priznati, da kar s težavo predvsem takrat, ko imam kar nekaj zadev, ki jih je potrebno opraviti,  ko moram  zanimivo manekensko delo zamenjati za stol, mizo in knjige (torej študij) je treba malo ´stisniti´zobe  ampak moje vodilo je vse se da, če se hoče.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Verjetno jih je bilo kar več sploh povezanih s šolo vendar sem si pot šolanja začrtala že v osnovni šoli, (vpis na srednjo šolo in potem na fax) in sledila tem odločitvam korak za korakom tako, da nisem občutila pretiranega stresa glede tega. Mislim, da tiste največje življenjske odločitve še pridejo. Lahko pa izpostavim najtežjo odločitev, ko smo doma odločali o življenju moje psičke, saj je imela veliko operacij in težav s tačko in enostavno nismo vedeli kaj naj naredimo. Na koncu se je naša odločitev izkazala za več kot odlično!

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Kot prednost bi mogoče izpostavila prilagodljivost in komunikativnost, slabost pa hm..:)) mogoče, da sem včasih preveč direktna.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Kaj pa vem mogoče ene par uric odvisno, če se imam veliko za učit in sem doma potem obiščem internet malo večkrat kot običajno. Stran najnaj.si je super stran, kjer na enem mestu izveš marsikatero novičko, verjetno pa bi izpostavila bloge slavnih, ki jih tudi večkrat preberem.

Si še samska?
Bolj pravilno bi bilo zastavljeno si še v zvezi, saj sem bila kar nekaj časa v zvezi, ampak zdaj sem samska, da.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!