47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Sandra Adam - Ekskluzivni intervju

22.7.2010 12:00 - Foto: Miss Slovenije, Miss Koroške - Mlada Korošica, ki se lahko pohvali z nazivom prve spremljevalke na tekmovanju za Miss Koroške.

Kaj zate pomeni, da si manekenka?
Glede na to, da se moja pot v manekenstvu šele začenja, zame to pomeni predvsem pridobivanje novih priložnosti, izkušenj, poznanstev, ter tudi dodatno aktivnost v mojem prostem času. 

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenko?
Najpomembnejša je vsekakor močna osebnost,  poleg tega pa seveda tudi zanimiv, za naročnika privlačen obraz ter skladna postava. Pomembne lastnosti so tudi urejenost, odločnost, vztrajnost, karizmatičnost itd.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?
Trenutno so aktualne predvsem priprave na finale Miss Slovenije 2010, ki bodo 29. avgusta v Mariboru. S tem pa je povezan tudi  moj letošnji največji cilj, čim boljša uvrstitev.

Katera manekenka ti je za vzor?
V svetu in tudi pri nas je mnogo zelo uspešnih manekenk in fotomodelov, vendar bi med slovenskimi izpostavila Nušo Šenk, med tistimi v tujini pa mi je najljubša Heidi Klum.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v manekenskem svetu?
Da si ob pravem času, na pravem mestu.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Sledite svojim sanjam, verjemite vase in v svoj uspeh.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Nasplošno z organizacijo časa nikoli nisem imela težav, tako da mi dobro uspeva tudi zdaj.

Ali je mladost tvoja prednosti ali slabost pri delu, ki ga opravljaš?
Mladost je lahko tako prednost kot slabost. Slabost je predvsem to, da imam na tem področju še zelo malo izkušenj, veliko je tudi »zlobnih jezikov« pred katerimi včasih res težko ubežiš in te mnogokrat lahko tudi prizadanejo, če še nimaš dovolj trde kože za ta svet. Prednost mladosti pa je v tem, da imam še dovolj energije in zagona za pridobivanje novih znanj ter izkušenj, ki mi bodo lahko koristila v prihodnosti.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Pomembnih  in velikih odločitev je bilo kar nekaj, lahko pa bi izpostavila vpis na Fakulteto za varnostne vede in s tem odhod v Ljubljano. Konec koncev je izbira poklica odločitev, ki te lahko zaznamuje za vse življenje. Ali izbereš prav ali narobe je velika razlika!

Kaj je najbolj norega, kar si naredila?
Naj raje ostane skrivnost, ker je res preveč »noro« :)

Kje se vidiš čez pet let?
Čez pet let se vidim predvsem kot uspešna poslovna ženska, na področju varnostnih ved, morda tudi v svetu mode.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Moja slabost je predvsem v tem, da večkrat pozabim nase in dajem prednost željam drugih, vendar se zadnje čase še posebno trudim delati najprej tisto, kar je dobro zame. Če hočeš osrečiti druge, moraš najprej osrečiti sebe. Moji prednosti pa sta vsekakor komunikativnost in ambicioznost.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Internetu posvetim kar precej časa, vendar se v teh vročih poletnih mesecih raje zadržujem kje drugje. Na spletni strani mi je še posebno všeč blog slavnih, ki ga tudi redno prebiram.

Ali si še samska?
Uživam NEsamsko življenje, v družbi mojega Marka.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!