47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Amanda Šabić

16.6.2010 14:13 - Preberite si zanimiv intervju z Amando Šabič, ki je vsekakor medijsko aktivna s svojo sestro.

Nastopala si že v več vlogah, katero bi izpostavila?

Nastopam že od malih nog, sem plesalka, lahko me opazite tudi na modnih revijah, v vlogi fotomodela in voditeljice. Najbolj bi pa izpostavila ravno vodenje oddaje, s čimer se bom v prihodnosti še bolj ukvarjala.

Kaj najraje počneš? Kje se vidiš v bodoče?

Prosti čas najraje preživim s svojimi ljubljenimi osebami, saj so oni tisti, ki me podpirajo, svetujejo, pomagajo, nasmejijo in me tolažijo. Prav tako veliko časa preživim s svojim psom boxerčkom, ki mi znova in znova popestri in polepša dneve...Kakšen dan si vzamem za aerobiko in ples, obožujem potovanja in zelo rada berem. V bližnji prihodnosti bom ..... prav tako bom tudi .... ja ne morem vam tega izdati =) Lahko vam samo povem, da se bom zelo aktivno začela delati na bolj poslovnem segmentu zdajšnjega medijskega sveta. Želim združiti lepoto, zabavo in business. Kako, kje in kdaj boste pa pravočasno izvedeli =)

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenko?

 1.      Da je samozavestna,

 2.      Da skrbi za svoje telo in zdravlje,

 3.      Mora biti močna, ker v tem svetu je ogromno ovir in polen, katere ti nevoščljive osebe mečejo pod noge.

Punce ne smejo obupati! 

Kaj imaš raje voditeljstvo ali manekenstvo in zakaj?

Nekako imam oboje približno enako rada.  Manekenstvo zaradi nastopa, prihoda na oder in vseh oči katere so usmerjene tistih nekaj trenutkov samo vame =) Voditeljstvo pa zato, ker je popolnoma drug pristop do ljudi. Bolj oseben (čeprav je pred menoj samo kamera) odnos lahko vzpostavim z ljudmi in se pokažem v popolnoma drugačni luči.

Ali je prednost oz. slabost, da vodiš oddajo s svojo sestro?

Vsekakor je to prednost, saj tvoriva popolno voditeljsko ekipo. Se dopolnjujeva, nasmejeva, skupaj pripravljava, druga drugi pomagava...enostavno je lažje, ko imaš nekoga ob sebi v takem poslu, komur lahko zaupaš in lahko zaupanje tudi vrneš. Ker pa je ta oseba moja sestra, s katero se odlično razumeva je pa seveda vse skupaj še toliko lepše in lažje.

Ali je sestra tudi tako aktivna, kot ti?

S Samanto sva obe zelo aktivni, obe v istih vodah.  Tako kot jaz, tudi ona že od malih nog pleše, lahko jo opazite na modnih revijah, uživa v vlogi fotomodela in voditeljice. Trenutno dela na tem, da uresniči cilj, katerega si je zadala, kar boste v prihodnosti tudi sami videli.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?

Zaenkrat ne vem kako bo, mogoče se prijavim še na kakšno lepotno tekmovanje.

Imaš vzornika ali vzornico?

Vzornico ravno nimam, bi pa izpostavila Nino Osenar, ki mi je še najbolj všeč od naših estradnic. Najbolj mi je všeč, da vsaka punca najde svoj pravi JAZ, svoj stil,... Da ne imitira drugih ampak je, to kar je!

Ali je šport še vedno sestavni del tvojega življenja?

Seveda! Ne bi mogla zdržati brez športnih aktivnosti. Takoj se boljše počutim tako fizično kot psihično po dobri telovadbi.

Ali pogrešaš plesne nastope?

Plesne nastope zelo pogrešam, zato se bom vpisala na tečaj salse, da bo moje plesno življenje še naprej aktivno.

Kaj je najpomembnejše za uspeh svetu, kjer delaš?

Cilj katerega si postaviš, volja katera te vodi po poti do cilja ter osebe katere te podpirajo in pomagajo na tej težki poti. 

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?

Bodite močni in vztrajni in ostanite takšni kot ste!!

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?

Opravljam jih z veseljem, ker me ta dela zelo veselijo. In če te nekaj veseli, ti uspe marsikaj.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?

Izbira med bivšim fantom in kariero-> seveda sem se odločila za kariero, kar je pravilna odločitev, saj te nihče ne sme ovirati pri tvojih "sanjah" ampak ravno obratno, podpirati pri vsem, kar si želiš!

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?

Sem zelo hiperaktivna in komunikativna, kar mi v življenju in pri pri vodenju oddaje še kako pride prav :) Zelo sem trmasta, kar mi včasih pride prav, saj dosežem kar želim, včasih pa s tem nič ne dosežem oz. lahko poslabšam situacijo.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Imam BlackBerry-ja tako, da sem vedno na tekočem z novimi e-maili ter FB obvestili/sporočili... :) Na Facebook strani najnaj.si mi je všeč to, da so vse novičke na enem mestu- od mode do športa,... Okus za vsakogar!

Kaj najprej opaziš na moškem?

Najprej oči... Saj že sam pogled pove vse! Potem pa seveda pride še vse ostalo..

Si še samska?

Ne, sem srečno vezana :)

Video oddaje:

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!