47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Rebecca Kim Lekše

23.5.2010 19:08 - Za NajNaj.si smo se pogovarjali z Miss fotogeničnosti za Miss UNIVERSE Slovenia 2010 ter Neckermannovim fotomodelom 2010.

Kateri naziv ti največ pomeni?
Oba naziva zame pomenita odprtje vrat v svet mode, kot fotomodelu, manekenki itd. S pridobitvijo teh nazivov sem dobila dobre izkušnje, veliko sem se naučila, spoznala nove ljudi, kar je zame zelo koristno, ker želim nadaljevati v tej smeri.

Meniš, da je prednost, da si začela mlada?
Definitivno je to velika prednost. Tako sem se že zdaj veliko naučila, spoznala kako kaj poteka in to mi lahko le koristi v prihodnosti.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenko?
Na prvem mestu je po mojem mnenju močna osebnost in želja po uspehu. Seveda pa je odločilna skladnost telesa, višina in zunanji izgled, ki odgovarja naročniku.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje? Kaj je aktualno sedaj?
Čim bolje izkoristiti pridobljena naslova, ustvariti nova spoznanstva, ki bodo zame koristna in da bom lahko napredovala. Pridobiti še kakšen naslov. Če ne to leto, pa v prihodnjih.

Katera manekenka ti je za vzor?
Po Sloveniji in svetu je ogromno fotomodelov in manekenk. Vsaka, ki je uspešna jo spoštujem in spremljam pot do njihovega uspeha, ter se poskušam iz tega kaj naučiti.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v manekenskem svetu?
Močna želja po uspehu in sposobnost prenesti zavrnitve in poraze in kljub padcem nadaljevati pot do svojih sanj. Kajti tudi to je poklic za katerega je potrebno včasih ogromno žrtvovati, vendar menim, da se je za vsako vredno stvar potrebno potruditi, da jo kasneje znamo ceniti in da ta dosežek obdržimo na nivoju in segamo še višje!

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Sanjaj! In živi svoje sanje! (delo, trud, želja.. )

S čem se še trenutno ukvarjaš?
Pri svojih 18ih letih obiskujem srednjo šolo v Velenju. Trenutno pa moje življenje spremlja ples, delo kot fotomodel in različni kulturni dogodki povezani z modo in tudi s plesom.

Je šport še vedno sestavni del tvojega življenja?
Seveda! Od majhnega sem se ukvarjala in trenirala kar nekaj različnih športnih disciplin, kar mi je zelo koristilo, saj si zdaj ne predstavljam dneva brez plesa, teka, rolanja... Kar je pa koristno za moj zunanji izgled in ohranjanje postave.

Meniš, da si hiperaktivna?
Ne menim. Sem prepričana! :)))

Kaj bi rada delala v prihodnje?
Uspela v svetu mode kot fotomodel in si ustvarila uspešno kariero kot koreografinja.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Kot sem že povedala, sem hiperaktivna, in me zanimajo različne stvari, ki zapolnijo moj vsakdan. Stvari, s katerimi se ukvarjam, mi dajejo veselje in željo po uspehu in napredovanju. Zato pa je potrebno trdo delo in vztrajnost.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Ko pride do pomembne odločitve, vedno pomislim na dobre in slabe strani vsake možnosti in se tako lažje odločim. V preteklosti sem delala napako, da sem najprej mislila na ostale in nazadnje nase. Vendar sem spoznala, da je to moje življenje ter da moram najprej misliti na to kaj je zame koristno, saj sem sama odgovorna za svojo prihodnost. Vendar pa se odločam tako, da ne škodujem drugim.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Moja slabost je ta, da zelo hitro spreminjam razpoloženje, kar pa je lahko tudi pozitivno. Včasih si zastavim tudi preveč ciljev hkrati in sem tudi razočarana, če ne gre vse po načrtih. Ker pa lahko zelo hitro spremenim svoje razpoloženje tudi to preživim in spremenim plane :). Moje prednosti pa so absolutno komunikativnost, to, da sem oseba, ki sprejema različne poglede in mnenja ljudi, vztrajnost..

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Čisto odvisno od prostega časa. Spletna stran najnaj.si mi je všeč zaradi tega, ker najdem vse zanimivosti na enem mestu. Od mode, glasbe do športa!

Kaj najprej opaziš na moškem?
Obraz, ki izžareva posebno karizmo. Pa naj bo to sreča, veselje ali žalost.. Pomembno je, da ima osebnost.

Kaj te odbija pri moških?
Neiskrenost.

Kako sta se spoznala s fantom?
V frizerskem salonu. :) On je bil na frizerkem stolčku, jaz sem ravno vstopila, frizer pa ga je po pomoti zabril sredi glave. :) Tako smo se najprej dobro nasmejali. Dobila sva super temo za pogovor na katero sva se veliko presmejala in se postopoma bolje spoznala.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!