47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju – plesalka Armina Smajlovič

17.5.2010 21:07 - Preberite si intervju in si oglejte vroč video s playboyevko Armino Smajlovič.

Kaj zate pomeni, da si plesalka že enajst let?
Za mene to pomeni že zelo velik uspeh, ker enajst let ni malo. Poznam veliko plesalk, ki zelo hitro obupajo nad tem delom. Na začetku, ko sem začela plesati, nas je bilo zelo malo v Sloveniji. Sedaj pa je kar velika konkurenca med puncami in zelo hitro se potem vidi, kateri se to splača delati in kateri ne in meni se zaenkrat kar obrestuje. Veliko sem doživela, videla, prepotovala, spoznala nove ljudi in seveda se veliko zabavala. Pri takem poslu mi je všeč predvsem, da delam in se zraven tega še zabavam.

Kaj meniš o nočnem življenju nasploh?
O nočnem življenju bi samo to povedala: če nebi bilo toliko pretepov, razbijanja in druge škode bi bilo še bolj zanimivo. Je pa lepo, ko vidiš zbrano družbo, ki se zabava in pleše vse do jutra:) Marsikaj doživiš, sicer pa je nočno življenje namenjeno predvsem zabavi in spoznavanju .Za mene to pomeni delo, kar se pa ne pritožujem.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za go-go plesalko?
Lep izgled, znanje plesa in energičnost. Lahko pa bi še naštevala...

Trenirala, pa si tudi druge plese?
Seveda. Trenirala sem jazz balet, hip hop, modern, pom pon. Sedaj pa bom imela svojo plesno skupino tako, da jih bom jaz trenirala.

Kje te lahko vidimo poleti?
Zanimivo vprašanje. Plesalkam se začenja sezona in že sedaj imam ogramno ponudb. Tako,da se še odločam, sicer pa se nekaj pogovarjam za Grčijo - samo to bom še malo pustila na stran. Bila pa sem že letos na morju-Pag.

Kakšne cilje imaš glede plesa v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?
Kot sem že povedala...sedaj mi je edini cilj, da zberem prave punce in jih začnem trenirati. Ker si enostavno želim imeti dobro plesno skupino, ki bo imela nastope vsak vikend. Mogoče tudi med tednom..Glede prihodnosti - to je, pa malce nerodno vprašanje za mene, ker neznam odgovoriti. Ko pokličejo za nastop pridem, sedaj pa, da bi govorila o referencah bi lahko napisala celi spisek. Lahko povem, da imam naslednji nastop v Beli krajini. Pred tem pa organiziram miss kopalk v Milion clubu v Kranju .Sedaj je aktualno za mene, da se potrudim za plesno skupino, saj pripravljam nekaj svežega in novega za Slovenijo.

Kdo ti je za vzor?
Moja vzornica je definitivno Madonna. Ona je svetovna zvezda in mislim, da je dosegla vse kar si je želela. Je energična, gibčna, pozitivna, uspešna in dobrega izgleda. To je to kar se išče.

Sodelovala, pa si tudi z nekaj pevkami in pevci?
Tako je. Sodelovala sem z tujimi in slovenskimi glasbeniki .Snemala sem videospot za skupino Non in Zkotzelo. Plesala sem na koncertih oz.nastopih od pevke Taye. Večinoma pa sem plesala za tuje pevce-pevke, kot so Donna Ares, Đani, grupa Luna, Boban Rajović itd.

Ali še vedno želiš delati v svetu medijev?
Da, želim si delati v svetu medijev in, da nebo pomote ne zaradi tega, ker si želim izpostavljenosti ampak zaradi tega, ker to kar delam, delam z srcem in občutkom. Ne rada počnem tisto, kar si ne želim.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v svetu, kjer deluješ?
Najpomembnejše v tem svetu je to, da se ne oziraš na druge in delaš to kar si želiš delati. To kar si zastaviš, tam se vsak dan bolj približuj svojim ciljem in željam. Pri tem pripomore dobra volja, energija, čas, trud, zagnanost in seveda pozitivna energija. Vse se da, če se hoče!

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Mislim ,da sem na to vprašanje odgovorila že v predhodnjem. Naj si začrtajo cilj in naj hodijo po pravi poti do tega cilja. Res je, da je veliko ovir in tudi sama sem jih imela. Ovire ni če imaš veliko željo, da narediš in ustvariš nekaj iz sebe. Trda volja je pot do uspeha!

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Težko mi uspeva. Včasih se tudi sama vprašam, kako mi uspeva. Poleg tega si še vedno najdem čas za prijatelje, da poklepetamo...Lahko se zahvalim notesniku, ki ga imam vedno v svoji torbici. Brez njega mi nebi šla tako dobro moja organizacija. Imam pa tudi svoje bližnje, ki me včasih na kaj opomnejo!

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Moja največja odločitev je bila, da sem izbirala med fantom in kariero. Na koncu sem izbrala kariero. Je pa vsak dan nekaj, za kar se moram odločiti. Samo ni pa tisto, da bi bila največja odločitev v življenju. Ne maram tehtati, rada imam odločnost!

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Za sebe bi lahko rekla glede prednosti to, da sem ZANIMIVA OSEBA POLNA SMEHA (Nikoli ti nemore biti dolgčas z mano) in VEDNO NASMEJANA(Polna energije). Hmm slabost-Dolgovezenje po telefonu, trma in to, da prehitro porabim denar...neznam "šparat":)

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Na teden se posvetim max 3-5ur internetu-seveda če imam čas. Na strani najnaj.si mi je všeč vse. Nebi nič spreminjala, posebej pa mi je všeč, da so nagradne igre in da imate vedno sveže informacije. Bravo naj naj;))

Si še samska?
Hehehe, sem bila samska, samo sedaj pa imam "frišnega"...tako,da sem na sveže zaljubljena;))))))

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!