47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Lepa soseda Kristina Kurent

10.5.2010 22:55 - Ekskluzivni intervju z lepo sosedo 2009.

Kaj zate pomeni, da si lepa soseda 2009?
Lepotni naziv, kot je npr. Lepa soseda mi ne pomeni nekega največjega dosežka v življenju, saj so mi v življenju pomembnejše druge prioritete. Mi pa vsekakor pomeni neka nova vrata, ki mi lahko odprejo možnosti za druge poti. Ni nujno, da ti nek naziv pomaga do ciljev in dosežkov, saj ti ravno ta lahko zapre možnosti, vidim pa naziv Lepe sosede kot priložnost za boljšo prepoznavnost in spoznavanje ljudi, ki bi lahko imeli vpliv in bi mi bili v pomoč pri zastavljenih željah.

Zase meniš, da si dobra soseda tam kjer živiš?
Po resnici povedano se nimam ravno za najboljšo sosedo, saj sem zelo "leteča" oseba, ki ima rada razgiban urnik, tako da doma preživim bolj malo časa.

Kaj so tri najpomembnejše stvari za manekenenko?
Manekenka mora imeti vsekakor zadostno višino, skladno postavo in zanimiv, privlačen obraz. Poleg teh lastnosti, bi dodala še vsestranskost in karizmo. Prav tako mora biti to močna ter zanesljiva oseba.

Ali meniš, da si netipična lepotica, saj kuhaš, likaš itd.?
Mislim da skoraj vsaka ženska, oz. lepotica opravlja gospodinjska opravila, tako da se mi to ne zdi nič netipičnega, morda le neka lastnost, ki je na tekmovanju Lepa soseda bolj poudarjena - da gre za preprosto, tipično simpatično dekle, katere svet se ne vrti le okoli mode, modnih pist in fotografskih objektivov, pač pa je še zmeraj skrbna ženska.

Kakšne cilje imaš glede manekenstva v tem letu? Kje te lahko vidimo v prihodnje, kaj je aktualno sedaj?
Moj cilj je zagrabiti vsako priložnost, ki se mi ponudi. Ker sem omejena zaradi svoje višine, bom to leto vsekakor izkoristila ... V prihodnjem letu bom še vedno z veseljem sprejela kako ponudbo, saj mi je takšno delo v veselje. Predstavlja pa mi bolj nek hobi kot pa nekaj, od česar bi živela. V teh dneh sem posnela reklamo za tuji trg, konec meseca pa pričakujemo še eno naslovnico.

Katera manekenka ti je za vzor?
Pravzaprav nikoli nisem imela neke vzornice, me je pa kar nekaj časa navduševala brazilka Ana Beatriz Barros.

Meniš, da je tvoja mladost prednost?
Če bi hotela delati na manekenski karieri, potem mladost vsekakor je neka prednost.

Ali še vedno želiš delati v svetu medijev?
Da, saj je moj študij povezan z mediji oz. ne samo povezan - moj študij so mediji! :) Tako da se v tem svetu vidim morda kot voditeljica, načeloma pa me zanima kreativna zasnova reklam v eni izmed oglaševalskih agencij.

Kaj je najpomembnejše za uspeh v manekenskem svetu?
Poleg lastnosti manekenke, katere sem naštela že zgoraj, je pomemben dejavnik promocija dekleta, prepoznavnost. Dekle ima lahko vse pred-dispozicije za dobro kariero, a če tega ne pokaže izven štirih sten, bo težko zgradila kariero.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
Delaj, delaj, delaj! :) Zagrabiti je potrebno vsako priložnost, ki se pokaže. Če si želiš delati v tem svetu, čimprej kontaktiraj katero od modnih agencij. Ne čakaj, da te morda nekega dne kdo opazi na ulici!

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Veselje do tega, zagnanost, optimizem in ambicioznost! Organiziran urnik in pa seveda tudi hiter avto s prostornim prtljažnikom, hehe ;)

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Ena izmed težjih odločitev, s katerimi sem se srečala, je bila naprimer izbira poklica oz. šole, saj me zanima in veseli veliko različnih stvari. Najtežja odločitev pa je bila najverjetneje odselitev od doma in samostojno življenje.  

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Ambicioznost, veselje do dela sta dve izmed prednosti, kot slabost pa bi omenila.. trmo?

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Na teden ali na dan? ;) Na najnaj.si mi je najbolj všeč to, da ima toliko zanimivih vsebin, ki te lahko kratkočasijo, ko ti je dolgčas, kot tudi koristne informacije, kot so npr. tv sporedi, vozni redi ... Vse najdeš na enem mestu :)

Si še vedno srečno zaljubljena?
Še vedno! :)

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!