47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Maja Tratnik

18.4.2010 21:50 - Pogovarjali smo se z vsestransko Majo Tratnik.

Kaj zate pomeni to, da si moderatorka na radiu Belvi?
Na radiu Belvi sem bila moderatorka, z novim letom pa sem se podala novim izzivom naproti. Radio je posebna strast in ljudezen, zato upam, da je bom nekoč spet deležna.

Bila si tudi voditeljica, to še vedno opravljaš?
Je pa res, da sem še vedno voditeljica. Sicer sem se za nekaj časa poslovila z radijskega in televizijskega sveta, trenutno pa povezujem različne prireditve. Vsekakor se nikakor ne morem posloviti od tega sveta. Sej veste, kako je, če nekaj počneš in pri tem res neznansko uživaš.

Zakaj si šla iz tv ekranov delati na radio?
Pravzaprav nisem šla s televizije na radio. Določeno obdobje sem delala oboje hkrati. Najprej samo televizijo, vmes tudi radio, na koncu pa mi je ostal le radijski svet. Vsako področje ima svoj poseben čar.

Še vedno rada plešeš? Je šport še vedno sestavni del tvojega življenja?
Šport je zagotovo sestavni del mojega življenja. Trenutno plešem samo na usmerjanju na fakulteti, saj mi za dodatne treninge zmanjkuje časa. Poskušam biti ves čas vsaj na en način povezana s plesom. Kar zadeva ostalih športov, pa rada smučam, plavam, tečem in še kaj bi se našlo.

Kakšne cilje imaš v tem letu?
Redko si ob novem letu zastavim cilje, ki bi jih rada izpolnila v enem letu, vendar sem letos to storila. Rada bi dokončala letnik na fakulteti in počasi pripravila in štartala s projektom, ki ga imam že dolgo časa samo v svojih mislih. Lepo bi bilo, če bi se tudi uresničil. Predvsem pa želim, da bi bila zadovoljna in srečna na osebni ravni.

Imaš vzornika ali vzornico?
Hmm... Vzorniki...Pravzaprav se trenutno ne spomnim nobene določene osebe. Moj vzornik je tisti, ki iz nič postavi nekaj in zaradi tega še vedno ostaja s trdnimi nogami na realnih tleh.

Kakšen namig za vse, ki si želijo uspeti v tem svetu?
V tem svetu? Televizijskem in radijskem? Predvsem moraš imeti trdo kožo, slediti svojim sanjam, poslušati tiste, ki jim v tem poslu zaupaš in ki ga ceniš in ignorirati tiste, ki ti uspeha ne privoščijo. Slednjih je veliko več, na žalost.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Dan ima na žalost samo 24 ur, zato ga poskušam izkoristiti do potankosti. Če nekaj res delaš z veseljem, ti ni težko.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?

Moja največja odločitev...hmmm? Da pustim za samo največjo ljubezen izpred parih let... Plesno šolo. Žal mi je, da se je tako izšlo, vendar je vsaka stvar za nekaj dobra. Tako pač to je.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Ko pa je tako težko govoriti o sebi... Recimo, da mi ljudje lahko zaupajo in sem poštena. Lahko bi naredila še veliko več, predvsem za faks,pa me včasih, sploh v tem pomladanskem času, zagrabi malo lenobe :)

Kje se vidiš čez pet let?
Čez pet let se vidim s svojo družino. To je zame še vedno največja vrednota. Zraven pa uspešno vozim tudi svojo kariero, ki sem si jo zamislila.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Na internetu sem kar pecej. Dnevno si privoščim pregledovanje mailov in dnevnih novic. Vašo stran pa si bom ob tej priložnosti še bolj podrobno pregledala :)

Si še samska?
Nisem samska. Vesela, srečna in zadovoljna.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!