47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Tina Modlic

31.3.2010 22:15 - Spoznali smo vizažistko Tino Modlic, ki svoje znanje prenaša tudi na slavne osebe iz Slovenije.

Kaj zate pomeni make-up, ličenje?
Make-up je moja strast, za katero nisem nikoli vedela, da se skriva v meni. Vse dokler nisem pred dobrimi dvemi leti prijela v roke čopičev in se podala v nov svet,... Z ličenjem lahko človeka totalno preobraziš in jim podariš nasmeh na obraz, kar pa je v končni fazi najpomembneje.

Katerega bi izpostavila naprimer v tem poslu za Slovenijo ali vsaj tujino, s katerim si sodelovala v preteklosti ali si želiš?
Želim si sodelovati s Tino V. Cavazza in pa Luko Simšičem, katerih dveh delo zelo občudujem, in sta za moje pojme ena najboljših pri nas. Na tem mestu pa velja omeniti, da ne gre samo za sodelovanje z vizažisti, gre tudi za sodelovanje z mnogimi zelo dobrimi fotografi, modnimi kreatorji, režiserji, frizerji,...

Kakšni so trendi pred poletjem?
Pred poletjem se bomo šminkali v odtenkih roza in breskve, pa vse do zlato rumene in bronz barve. Prav tako se še zmeraj ne bomo odrekli vijola barvi. Tako kot sonce, naj spomladansko ličenje nežno obarva naš obraz in nam podari svežino, ne rabimo pretiravati.

S katerimi znanimi osebami si že sodelovala? Katerega/ katero bi posebaj izpostavila?
Kot znano vizažistko, s katero sem sodelovala, bi lahko izpostavila Bilko Baloh, s katero sva ustvarjali »Cel cirkus« za Mobitelov oglasni spot. Poleg tega redno sodelujem s fotografoma Aljošo Kravanja in Alešo Velikonja,  oblikovala sem look za dve jesenski kolekciji BiteMyStyle hrvaškega modnega oblikovalca Zorana Aragovića, z delom na televiziji pa se vsakodnevno srečujem z  malo bolj in malo manj znanimi osebami :) hehe

Kaj je tvoja prednost napram ostalim vizažistkam?
Moja prednost? Hmmm... Ni prednosti nekatere vizažistke pred drugimi, gre za to, čigavo delo je komu všeč in komu ne. Make-up storitve si lahko ogledate na tej strani, in če vam je všeč, bom rekla, da je to moja prednost pred drugimi :)

Kaj je najpomembnejše za vizažistko?
Najpomembnejši za vizažistko je seveda smisel za ličenje. Tu gre za to, ali ga imaš, ali pa ga nimaš. Res je, da veliko pridobiš s prakso, in da je to najboljši trening kako postaneš dober vizažist, a še zmeraj moraš imeti določene predispozicije.

Kakšen nasvet za ličenje za bralce ali bralke?

Manj je več :) Zakriti podočnjake, malo bronzerja, maskare in glossa na ustnice, pa je vse kar rabimo za spomladanske dni.

Tvoja največja odločitev v življenju?

Ne bi rekla da je bila največja odločitev v življenju, definitivno pa najpametnejša, da sem se vpisala na Akademijo za Inovativnost, kjer sem si pridobila poklic vizažistke. Res ne vem, kaj bi drugače počela v življenju, kot to, kar počnem sedaj!

Tvoj življenjski moto?
Raje obžaluj tisto, kar si naredil, kot tisto, česar nisi!

Kaj delaš, ko ne ličiš?
Uživam življenje :)

Katera dela še opravljaš?
Poučujem na Akademiji za Vizažiste, prav tako pa sem certificirana tudi za oblikovanje obrvi po metodi Anastasia Beverly Hills.

Kakšna tvoja prednost in slabost?
Slabost, ki je hkrati tudi moja prednost, je to, da sem perfekcionistka.

Kdaj občutiš poraz?
Že dolgo ga nisem...

Skrita želja?
Skrita želja ostaja skrita, kajne :)

Koliko časa na teden posvetiš internetu?
Časa na teden,... hmmm, preživim kar veliko časa na dan on-line. Saj je treba skrbeti za stalno interakcijo na moji spletni strani, prav tako je Facebook priljubljena in zelo dobra tržno-komunikacijska zadeva, pa branje novic, kaj se dogaja po svetu, čas kar leti... 

Kaj meniš o spletni strani najnaj.si?
Spletna stran najnaj.si je super,  ampak ne tako super kot makeup-modlic.si :) hehe

Kakšen nasvet imaš za mlade, ki želijo uspeti v ličenju?
Z željo, malo smisla za ličenje in treningom, treningom, treningom je mogoče doseči vse.

Več o Tini Modlic lahko izveste na www.makeup-modlic.si

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!