47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivno - pevka Sanja Grohar

16.12.2009 11:24 - foto: Miran Juršič - Ekskluzivni pogovor s pevko in misico Sanjo Grohar za najnaj.si.

Poznamo te v več vlogah. Kaj bi izpostavila?

Pojem že od osnovne šole, hodila sem na vaje solo petja, pela v zboru 9 let, hodila v glasbeno šolo kjer sem se učila igranja klavirja. Iskreno lahko rečem, da sem na prvem mestu pevka.

Kaj ti pomeni več petje ali lepotna tekmovanja?

Miss Slovenije je bila samo odksočna deska. Pela sem že mnogo prej. Odgovor je torej petje.

Kaj je potrebno za uspešno kariero pevke?

Najprej šolanje glasu, so redke izjeme - talenti na svetu, ki tega ne potrebujejo, vendar je zelo dobrodošlo, da se naučiš samih osnov, dihalnih vaj in svoj glas izpopolnjuješ. Jaz sem ga izpopolnjevala pri pevki Sendi ter opernem pevcu Nacetu Junkarju. Sicer mislim, da je dobro, da obvladaš oder, torej samozavestni nastop ter žal dandanes tudi izgled šteje.

Ali še vedno obiskuješ ure petja, ali zate niso več potrebne?

Sedaj, ko imam malo časa nekoliko manj sicer pa ne nameravam opustiti vaj solo petja.

Kaj meniš o lepotnih tekmovanjih? Katero je najboljše?

Za mene je bilo Miss Slovenije nekaj lepega, super odskočna deska za naprej. Pri nas sta Miss Slovenije ter Miss Universe nekje na visokem nivoju.

Še vedno meniš, da si otrok ujet v odraslem telesu?

Še vedno in to mi je pri sebi najbolj všeč. Delam norca iz sebe, se smejim, nasmejim vse okoli sebe, rada igram igrice in gledam risanke, ali ni to simpatično?

Kaj meniš o Playboyu?


Revija, ki je na nivoju in z estetiko prikazuje gola telesa. Na svoje slike sem ponosna.

Kaj, pa pevska kariera – ambicije?

Posneti CD s Špansko ekipo. Posneli smo že nekaj komadov, saj imam tam tudi podpisano pogodbo z založbo. V prihodnosti me čaka še podpis s slovensko založbo in izdaja CD-ja pri nas ter nekoč nastop na Emi ter popevki. To so moje želje.No jih je še mnogo več, ampak počasi.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?

Z veliko organizacije in koncentracije. Poleg pevskih nastopov, ki jih imam imam še vodenje Tv Tube, vodenja prireditev, ter ustvarjanje novih projektov. Sem človek, ki ne zna počivati.

Ali so zabave sestavni del tvojega življenja?

Mislim, da me ne opazite na večih zabavah, saj se redko kdaj udeležujem prireditev, kot prvo nimam časa kot drugo se mi smilijo osebe ki se pojavljajo na vsaki pasji procesiji, da so lahko opaženi na zadnji strani nekega časopisa. Če se že pojavim na zabavi, grem zato ker sodelujem s tem podjetjem ali pa na željo kakšnega znanega prijatelja/ice iz estrade itd. Privat pa še manj hodim ven, se mi več ne da.

Če bi o sebi napisala dve prednosti vsaj eno slabost, kaj bi rekla?

Nepokvarjena in ljubeča ter temperamentna.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Ko imam čas pregledam elektronsko pošto ter svoj facebook za oboževalce in oboževalke. NajNaj.si mi je všeč ker zajema ogromno zadev, od video posnetkov, foruma, slik, glasbenih lestvic itd. Skratka za vsakogar se nekaj najde.

Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija?

Sprva opazim oči, predvsem nehote padam na svetle oči (zelene, modre) ter na tako imenovan “baby face” ter stil oblačenja. Odbija me arogantnost, pretirana samozavest ter ženskarji.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!