47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - plesalka Nadiya Bychkova

20.11.2009 08:13 - Ukrajinka Nadiya Bychkova, ki se je slekla za revijo Maxim še vedno živi in diha za ples.

Poznamo te, kot plesalko. Kakšen nasvet imaš za vse tiste, ki si želijo uspeti v plesu?

Odvisno, kaj za vas pomeni uspeti. Za nekatere je to rezultat na tekmi, zame pa, ko opazim napredek na vseh ravneh mojega nastopa. Velja pa pravilo, oziroma vodilo, za vsa področja kjer želi nekdo uspeti in sicer, da v tem uživaš in da si z vsem svojim bitjem popolnoma predan stvari.

Kaj ti je bolj pomembno -lepotna tekmovanja ali ples?

Definitivno ples. Res je, da sem se udeležila enega lepotnega tekmovanja “MISS CASINO KONGO” in tudi zmagala. Ne vidim pa v tem nekega velikega izziva. Ples bo ostal stvar, ki bo jemala največ mojega zanimanja.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?

Ukvarjam se s plesom in ko mi ostane nekaj prostega časa tudi z manekenstvom. Ko se ukvarjam z neko stvarjo se ji popolnoma posvetim in predam, všeč pa mi je tudi, da se obe stvari med seboj dopolnjujeta in sta drug za drugo koristni – tudi iz manekenstva se veliko naučim za svoj ples.

Ali boš res odšla v Nemčijo?

Ne vem iz kje vam ta podatek, prvič slisim in nimam tega v načrtu.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?

Mislim, da me največje odločitve v življenju še čakajo, najverjetneje ena izmed največjih pa je bila, ko sem prišla v Slovenijo.

Če bi o sebi napisala dve prednosti vsaj eno slabost, kaj bi rekla?

Sem odkrita in pozitivna kar stejem kot prednosti. Res je da sem zelo custvena, kar se velikokrat izkaze kot slabost, saj lahko prehitro odreagiram ne da bi prej premislila.

Koliko časa na teden posvetiš internetu?

Ne bi znala natancno povedat koliko ur posvetim internetu, lahko pa povem da kar precej, saj danes vecina komunikacij poteka preko interneta.

Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija?

Kot prvo opazim izgled in sicer mora biti uglajen, urejen in samozavesten. Odbija me pa, ko se moški obnasa, kot da je nekaj kar v resnici ni.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!