47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Katarina Benček – miss fotogeničnosti za Miss Universe

12.11.2009 15:35 - Katarina Benček je vedno nasmejana 23. letna punca iz Ljubljane. Trudi se, da večino svojega časa preživlja kvalitetno in se pri tem zabava.

Poznamo te v več vlogah. Kaj bi posebaj izpostavila?

Nobene vloge ne bi izpostavila, ker ko vse te vloge seštejem dobim Sebe, jaz v celoti sem vse to: študentka ekonomije, novinarka, članica študentskega sveta EF, missica, hostesa, prodajalka v butiku, sestra, prijateljica in oseba, ki živi s polnimi pljuči.

Kje se vidiš čez 5. let?

Trenutno imam odprtih več poti, bom videla katera bo tista prava.

Kaj je na tebi ali o tebi nenavadnega?

Vsak dogodek si datumsko zapomnim.

Kje boš preživela novo leto?

Za novo leto še nimam konkretnih planov. Menim, da manj planiraš, bolje se imaš, vsaj to je moja dosedanja praksa.

Ali se imaš za sexy dekle in zakaj?

Mislim, da sem sexy, takrat, ko moram biti oziroma, ko sama hočem.

Kaj meniš o lepotnih tekmovanjih? Katero je najboljše?

Glede na to, da sem se sama že udeležila lepotnega tekmovanja, vidim v tem nekaj pozitivnega. Prinese kup novih poznanstev, dogajanja in osebno rast. Težko bi opredelila, katero tekmovanje je najboljše, ker je to odvisno od vsake posameznice in njenega karakterja.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš? Kaj, pa šola?

Z dobro voljo in nasmehom. Ko počnem stvari v katerih uživam , je to najmanjši problem. Je pa res, da brez mojega zvestega planerja, ki ga imam skoraj vedno s seboj v torbici, ne bi uspela. Šola je že od nekdaj pri meni na prvem mestu (sem absolventka ekonomije ). Enostavno, ko so izpitna obdobja se potuhnem in živim v svoji sobi za knjigami.

Opazimo te na večih zabavah. Ali so zabave sestavni del tvojega življenja?

Mar niso vseh nas? Ko sem na zabavi oziroma, ko se zabavam se popolnoma sprostim in napolnim baterije. Verjamem, da bodo zabave sestavni del celega mojega življenja, le da bodo kasneje malce drugačne sorte.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?

Ena bolj pametnih in večjih odločitev, mislim, da je ta, ko sem se v prvem letniku prepisala s filozofske fakultete na ekonomsko.

Če bi o sebi napisala dve prednosti vsaj eno slabost, kaj bi rekla?

Sem izredno iznajdljiva in prilagodljiva. Moja slabost je, da pogosto v ljudeh vidim samo dobro in se potem izkaže, da to ni bilo tako pametno, ker sem se že mnogokrat nasankala.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Ja, lahko bi se reklo, da sem kar manjša odvisnica od elektronike. Telefon mi omogoča stalno povezavo z internetom, tako da v trenutku, ko me kaj zanima malce posurfam. Na vseh spletnih portalih vedno preberem najprej novice, tako, da pri vašem ni čisto nič drugače.

In še za moški del občinstva... Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija? Kaj pomeni, da si z moškim v odprtem razmerju, kot imaš napisano na facebooku?

Pri moškem najprej opazim urejenost. Ali da kaj nase. Moti me, da vsi pričakujejo za ženski del populacije, da je vedno urejen, med tem, ko nekateri moški niso niti približek temu idealu. Na moškemu me odbija osladnost, pretvarjanje, ljubosumje, posesivnost itd. Odprto razmerje je razmerje brez obveznosti. Rekla bi , da je to faza, ko spoznavaš osebo in še nisi opredeljen ali bi se spustil v kaj resnejšega ali ne.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!