47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Bojana Ivanović

9.11.2009 12:12 - Bojano Ivanović poznamo po več lepotnih tekmovanjih. Zase pravi, da je abmiciozna punca, ki ima svoje cilje jasno začrtane. Je tudi študentka.

Katero lepotno tekmovanje ti je bilo do sedaj najbolj všeč?
Od vseh lepotnih tekmovanj, ki sem se jih udeležila, mi je bilo najbolj všeč na Miss Universe, saj je vse skupaj bilo izpeljano na res profesionalni ravni.

Kaj, pa petje – te zanima?
Petje je nekaj, kar me je zanimalo in veselilo že od malega, in še danes, ko vidim nekoga na odru, me kar prevzame neka energija in občutek veselja in sreče, ko pomislim, da bi nekega dne tudi jaz tako pela, tako da lahko recem, da je to moja življenska želja, mogoče imamo to tudi v krvi, saj je tudi moj oče pel v mladih letih in vsekakor si en del moje kariere želim zgraditi tudi v tej smeri.

Kaj najraje počneš v prostem času?
V prostem času najraje odidem na kavico ali nakupujem s prijateljicami, pa tudi z mami, saj je ona tudi ena izmed mojih najboljsih prijateljic. Rada hodim tudi na izlete, v savno, kjer se lahko sprostim, zmeraj pa se trudim, da bi odkrila kaj novega, kar me razveseljuje. Predvsem upam, da mi bo uspelo uresniciti vse moje želje, ki so priznam zelo velike, a upam da mi bo s trdim delom čez čas le uspelo.

Pišeš tudi članke za več spletnih strani. Te pisanje nasploh veseli in bi rada to počela tudi kasneje v življenju?
Res je, začela sem pisati in moram reči, da mi je zelo zanimivo, saj mi je pisanje ze v šoli šlo zelo dobro, tako da pisanju se za zdaj še ne nameravam odreči.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Zna se zgoditi, da se mi včasih nabere toliko obveznosti, da moram na koncu izbirati, katero bom najprej opravila, sebe in svoj počitek morda za kak dan ali dva postavim na stranski tir in potem komaj čakam konec tedna, da se bom lahko spočila, a nekako se vedno trudim, da bi uskladila vse svoje obveznosti in da mi ostane vsaj kaka prosta ura na dan za prijatelje. Pri vsem tem, pa mi zelo veliko pomaga moj cosmo planercek, ki je moj zvesti spremljevalec že drugo leto.

Kaj pa študij?
Trenutno sem vpisana v 2 letnik, a mi je ostalo še nekaj izpitov za prvega, tako da najprej nameravam narediti te izpite.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Izpostavila bi lansko leto 2008, ko sem imela zdravstvene težave in je bila odločitev, kaj storiti res velika in prav nič lahka in tudi ena težjih v mojem življenju.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Prednost bi lahko rekla, da sem preveč dobra in bi vsakomur rada pomagala hkrati pa je to tudi moja slabost, saj prevečkrat pozabim na sebe in znajo to ljudje tudi kdaj izkoristiti.

Koliko časa na teden posvetiš internetu?
Na internetu sem kar veliko, vsaj 2 do 3 uri na dan, saj imam veliko obveznosti tudi preko računalnika, in seveda ne morem mimo facebooka, ki me je v tem letu dni odkar ga imam dobesedno zasvojil.

Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Na spletni strani najnaj.si, pa mi je najbolj všeč, da je zelo raznolika in veliko ponuja ter da je mogoče na njej najti od resnih tem, do zabave in sprostitve.

In še za moški del občinstva... Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija? Si zaljubljena? Si še samska?
No, upam da bodo moški zdaj, ko bodo to prebrali vedeli, kako se morajo obnašati, če bodo želeli priložnost pri meni :)) malo heca...

Seveda mi je važno, tudi to kako zgleda, rada imam urejene in elegantne fante, še bolj pomembno pa mi je kakšna osebnost je. Mora biti zgovoren, ambiciozen, duhovit, kavalir, imeti tisto nekaj kar te očara. Odbijajo me vsiljivi moški, ki bi vse počeli takoj, in tisti ki mislijo, da mora biti vse po njihovo ter tihi in nezgovorni, ki v družbi ne znajo nič povedati.

Sem samska, a priznam, da imam simpatijo. Več bo, pa pokazal čas:)

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!