47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Playboy zajčica Barbara Podobnik

5.11.2009 11:33 - Pogovarjali smo se z Barbaro Podobnik, ki zase pravi, da je pozitivna in komunikativna oseba, ki je rada v družbi prijateljev in prijateljic.

Poznamo te v več vlogah. Kaj bi izpostavila?
Izpostavila bi vlogo Playboy zajčice, saj me ljudje kot tako najbolje poznajo, in pa tudi zato ker je to najbolj pomembna vloga trenutno pri meni.

Kaj meniš o lepotnih tekmovanjih? Katero je najboljše?
O lepotnih tekmovanjih nimam kakšnega posebnega mnenja. Sem se tudi sama udeležila parih, na večini sem bila kar uspešna. Omenim lahko četrto mesto na tekmovanju Hawaiin tropic. Menim da je najboljše tekmovanje za Miss Slovenije. Nekako se mi zdi najbolj na nivoju, zato mi je žal da so nastale takšne komplikacije okoli tega.

Kaj meniš o Playboyu?
O playboyu imam dobro mnenje. Zdi se mi dobra revija, saj ima vsak mesec veliko zanimivih stvari za prebrati, od navtike do zanimivih internetnih strani itd. Vesela pa sem da tudi naše playmatke opazijo v tujini prav zaradi tega.

Kje se vidiš čez 5. let?
Rada bi postala samostojna podjetnica.

Kdaj občutiš poraz?
Poraz občutim, ko me kdo prizadane.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Moj teden zna biti zelo naporen. Vsak dan imam natrpan urnik. Zjutraj služba, potem fitnes, šola, vmes še kakšni sestanki kdaj itd..pa seveda za prijatelje in prijateljice si vzamem čas kadar le lahko. Niti sama nevem kako mi uspe včasih vse porihtati, vendar mi rata.

Opazimo te na večih zabavah. Ali so zabave sestavni del tvojega življenja?
Ja lahko bi rekla da so zabave že kar nekaj časa sestavni del mojega življenja. Vsi vemo da je treba za prepoznavnost obiskovati medijsko podprte prireditve, žure itd. Pa tudi zaradi druženja. Na nekatere, pa grem s svojimi prijatelji in prijateljicami, da se malo odklopim.


Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Zaenkrat je največja odločitev, to da sem šla živeti na svoje, sama. Mislim, pa da bo v mojem življenju še dosti drugih večjih odločitev, kot je ta.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Ena izmed prednosti je mogoče ta da sem včasih ker direktna. Lahko, pa to štejem tudi, kot slabost. Rada tudi pomagam komu, če je v stiski., seveda če je to v mojih močeh. Slabost, pa ta da sem včasih preveč zaupljiva.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? Kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?
Internetu posvetim kar veliko časa. V službi ga potrebujem, potrebujem ga za svoje potrebe, za veliko sestankov se zmenimo preko e-mailov, večino informacij dobim na internetu.

Na najnaj.si mi je všeč da je zelo raznolika internetna stran, najdeš od tujih do domačih novice ter tudi pravni nasveti, kar mi je posebaj všeč, saj lahko na hitro zveš,kako rešiti kakšno stvar.

In še za moški del občinstva... Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija? Si zaljubljena? Si še samska?
Na moškem najprej opazim njegovo energijo. Odbijajo me tisti tipični ''frajerčki'' ki se hvalijo, kot da so nevem kaj pa mislijo da so res kul in da punce ful padamo na to. Ne zaljubljena zaenkrat še nisem, še čakam na pravega moškega.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!