47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - Playboy zajčica Špela Jereb

7.11.2009 12:53 - Pogovarjali smo se z nasmejano Špelo Jereb, ki svojo pozitivo razmišljanje hitro prenese na vse navzoče.

Poznamo te, kot nasmejena punco. Kakšen recept imaš za večni nasmeh?

Joj, res se veliko smejim, poznajo se mi že kar prve smejalne gubice! Večni nasmeh pa dosežeš ko si optimističen, zadovoljen sam s sabo in ko si obkrožen z ljudmi, ki vate vlivajo pozitivno energijo in ti vedno stojijo ob strani.

Je smeh od tebe nalezljiv?
Mislim, da je dobra volja nalezljiva in tako tudi smeh, vendar bi o nalezljivosti znali več povedati ljudje, ki me obkrožajo.

Kaj ti pomeni playboy?
Za Playboy lahko rečem da je ena izmed elitnih znamk, ki stvari izpeljuje profesionalno in vedno na nivoju! Ponosna sem, da sem lahko del tega.

Kaj bi rada dosegla v življenju?
Rada bi ostala zdrava in srečna.

Govori se, da delaš, kot dobro plačana hostesa, je to res?

Ne vem za kakšne honorarje delajo druga dekleta, vendar sama sem s svojim zadovoljna, mogoče res sodi v višji rang, vendar tega ne morem trditi in napovedati.

Finančni podatki pokažejo, da si lastnica podjetja? Imamo prav in katerega? Kako to, da si se odločila za samostojno pot?
Žal ste dobili napačne podatke. Sem pa zasledila, da obstaja še ena Špela Jereb, ki ima svoje podjetje za nego telesa. Res pa je, da bi v prihodnosti rada imela svoj vrtec, vendar se še trudim, da prilezem do tja.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?
Res je, da mi delo z zajčicami vzame kar nekaj časa, vendar moja rešitev je mali planer, v katerega zabeležim vse stvari in ure, in tako lažje kombiniram zraven še faks, fitnes, delo in druženje s prijatelji.

Kaj pa študij?
Trenutno končujem z diplomo na Pedagoški fakulteti, vendar mi manjkajo še določena znanja za uresničitev mojih ciljev, zato sem se oktobra vpisala še na Gea college, kjer študiram podjetništvo.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?
Ne vem, če bi lahko to štela kot največjo odločitev, vendar pa jo bom izpostavila zato, ker mi največ pomeni. Ko sem vstopila v ta svet medijev sem bila zelo naivna in velikokrat so me razočarali ljudje ki sem jim zaupala, saj sem bila mnenja, da svet ni tako umazan. Vendar nisem odnehala. Borila sem se naprej, dobila trdo kožo in spoznala sem, kdo so pravi prijatelji in kdo se z mano druži samo iz koristoljubja ali česa drugega.

Če bi o sebi napisala dve prednosti ter vsaj eno slabost, kaj bi rekla?
Prednost: optimizem in dobra volja, slabost: naivnost.

Koliko časa na teden posvetiš internetu?
Uf, na internetu preživim kar nekaj časa. Lahko priznam, da ne gledam več televizije, ne berem časopisov in še mnogo stvari, saj je internet vse v enem, poleg tega pa je še tako enostaven, samo nekaj klikov in…

In še za moški del občinstva... Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija? Si zaljubljena? Si še samska?
Na moškem me najbolj pritegne pogled, spontanost, pozitivna energija in sproščenost, všeč mi je, da je fant malo nor, odbijajo pa me ljubosumje, posesivnost, neizvirnost in nespoštljivost. Drugače pa trenutno nisem zaljubljena, mi kar odgovarja samsko življenje. Fant pa pride takrat, ko preskoči kakšna iskrica in ko bom imela dovolj časa, da se mu bom lahko posvetila tako kot je treba, če pa bo razumel moj natrpan urnik pa še toliko bolje.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!