47
Izkoristi NAJNAJ popust!
17. december 2017
42
 
NajNaj.si on Facebook
 
novica

Ekskluzivni intervju - sanjska ženska Miša Margan

3.11.2009 23:00 - Foto: Tanja Zrinski - Mišo Margan je širša javnost spoznala v oddaji Sanjska ženska. Od takrat se je postavna Štajerka skusila na različnih področjih in ostala zvesta poučevanju otrok v plesno manekenski šoli Vulcano models in novinarstvu, ki ga opravlja že dobrih pet let. Hkrati s tem pa je v letošnjem letu postal voditeljica oddaje Ujemi sanje skupaj s Stančko Šukalo Šeško. Ekskluzivno za najnaj.si smo naredili intervju z Mišo Margan.

Poznamo te v večih vlogah. Kaj bi izpostavila?

Trenutno ostajam zvesta svojim projektom. Med njimi bi izpostavila učenje otrok v Mariboru in Celju, kjer jih v sklopu agencije Vulcano Models poučujem že nekaj let. Pod svojim okriljem imam več kot 10 skupin in z njimi resnično uživam. Druga stvar, ki jo opravljam z velikim veseljem je novinarstvo. V te vode sem se podala takoj po oddaji in sedaj teče že peto leto. Prav tako pa so na mojem prioritetnem seznamu vodenja različnih prireditev in oddaja Ujemi sanje, katere voditeljica sem postala v letošnji sezoni. Ob vsem tem seveda še najdem nekaj časa tudi za kratkoročne projekte med katere sedaj sodijo Ambasadorji varne vožnje. Skupaj s pevko Alyo, Miss Hawaiian tropic 2008 Tino Gaber, Miss Slovenije 2007 Tadejo Ternar in menekenko Natašo Dobelšek smo v okviru podjetja  in avtošole Španik iz Murske Sobote razvile akcijo, kjer se bomo poskušale zavzemati za ozaveščanje mladih, ki se vključujejo v prometne sfere. Javnost je premalo ozaveščena o posledicah, ki jih pustijo prometne nesreče in z akcijo Ambasadrke varne vožnje bomo to v različnih projektih tudi izpostavljale ter poudarjale varno vožnjo. Vzporedno s tem projektom s Tadejo Ternar opravljava izpit za kategorijo A, torej za enosledna motorna vozila.


- Kaj na splošno meniš o tekmovanju sanjska ženska, ki si se ga v preteklosti udeležila?


O tekmovanju bi težko govorila, ker sama nisem tekmovala – le izbirala. Bila je odlična izkušnja. Tako pozitivna kot negativna. Minilo je resnično že veliko časa od te oddaje in ljudje se je še bežno spominjajo. Na splošno pa so pozitivno presenečeni, ko me spoznajo še v živo.

- Ali imaš kaj več z Frenkom Novo., ali je sodelovanje le poslovno?

Frenk Nova je moj zelo dober prijatelj s katerim se poznava že deset let in nikoli med nama ni bilo kaj več. Enostavno sva se »zaštekala« kot prijatelja. V nekaterih stvareh pa sodelujeva tudi poslovno.

Kaj ti je prineslo slikanje za playboy?

Slikanje za Playboy je bila v določenem obdobju mojega življenja zelo pozitivna izkušnja, ki mi je dala čudovite slike. Prav slednje ste lahko občudovali na Mik razstavah v Celju in Ljubljani. Playboy je bil kot nekakšna pika na i v moji karieri fotomodela, saj sem takrat s fotografom Alešom Bravničarjem posnela čudovite trenutke, ki bodo večno obeleženi na strani najpopularnejše moške revije.

Kaj najraje počneš v prostem času?

Tisti, ki me poznajo bi rekli, da nimam prostega časa, kajti moj prosti čas navadno izkoristim za delo. Ja, sliši se čudno ampak enostavno obožujem moje delo kot fotoreporter in novinar. Takrat združim prijetno s koristnim. Tudi na morju, sprva tri dni uživam nato malo delam, pišem in snujem nove projekte. Sem zagovornik teze, da bom prosti čas izkoristila, ko bom starejša.

Kaj bi rada dosegla v življenju?

Sama imam v življenju kratkoročne in dolgoročne cilje. Najraje si zastavim kratkoročni cilj in ko je realiziran s ponosom zaključim poglavje in obrnem nov list. Moji dolgoročni cilji pa so sorazmerno povezani s kratkoročnimi. Upam, da razumete… Vsekakor pa sem v življenju že dosegla ogromno in sem ponosna, da delam korak za korakom.

Kako ti uspeva opravljati vsa ta različna dela, ki se jim posvečaš?

Z leti sem se ulovila v en ritem različnega dela, ki me spremlja. To pa zahteva natančno urejen urnik, ki se sicer lahko spreminja tudi iz dneva v dan. Ko imam potrjene termine dela in to kar me čaka si enostavno ne morem dovoliti drastičnih sprememb. Važno je, da v takšnih situacijah znaš usklajevat svoje delo. Res pa je, da je večino časa zelo stresno, saj je moje delo pogojeno z drugimi ljudmi, katerim se morem prilagajat.

Katera je bila tvoja največja odločitev v življenju?

Vsekakor bi lahko rekla, da je bila to selitev v svoje stanovanje pri 19. letih. Morem priznati, da mi ni bilo lahko prestopiti v svoje življenje in svoje gospodinjstvo. A še danes sem hvaležna, da sem spoznala to izkušnjo zelo zgodaj saj sem postala s tem zelo samostojna. Lahko bi rekla, da sem prava borka.

Če bi o sebi napisala dve prednosti vsaj eno slabost, kaj bi rekla?


Rada spoznavam nove ljudi, sem odprta in dovzetna. Moja slabost pa je včasih ta, da sem muhasta kot vreme. Ampak to poznajo samo moji domači.

Koliko časa na teden posvetiš internetu? kaj ti je všeč na spletni strani najnaj.si?

Moje delo je povezano z internetom in nekako si ne morem privoščiti dneva brez interneta. Odvisno od tega, koliko stvari morem urediti toliko časa posvetim tudi temu. Najnaj.si sem spoznala pred kratkim, ko ste me na to opozorili, saj ne spremljam toliko portalov, kot vse ostalo.

In še za moški del občinstva... Kaj prvo opaziš na moškemu in, kaj te odbija?

Na moškemu me lahko prevzame energija - karizma, simpatičnost. Seveda je tudi videz pomemben. Pa še kako! Med prvimi ga pogledam globoko v oči in roke… Te razkrijejo veliko. Odbijajo me neurejeni zanemarjeni moški…

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!