47
Izkoristi NAJNAJ popust!
18. julij 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 

Vanesa Štefanovski


novica

Vida hermosa!

27.10.2010 13:23 - Pa je že dva meseca naokrog. Dva meseca odkar sem začela nov začetek v prestolnici Španije-Madridu. Še kar ne dojamem, da nisem več v majhnem Mariboru, kjer poznaš skoraj vse ljudi, ki se sprehajajo po mestu.

Včasih se morem prav vščipnit, da spoznam, da je vse realnost.

Torej, pred slabim letom sem se odločila nardit spremembo v mojem življenju in se tako prijavila na izmenjavo študentov. Takrat še nisem bila čisto prepričana da ravnam prav, ampak danes vem, da je to bila ena najboljših odločitev, ki sem jih kadarkoli storila.

Pa da vam predstavim  Madrid. Madrid je mestece z ''le'' 5 milionov prebivalcev, ki slovi po nogometu( Real Madrid in posledično lahko vidiš Christiana Ronalda na vsakem koraku, kjer se baha s svojo slavo na ogromnih jumboplakatih), divjih zabavah, ki se nikoli ne končajo in nasploh življenju. Mesto je dobesedno nabito z življenjem. Nič ni lepšega, kot ko se zjutraj odpravim na fax in stopim skozi vhodna vrata bloka in naenkrat me zadane val energije, ki ga oddaja to mesto.  Vsak dan se dogaja nekaj novega. Mesto nikoli ne spi. Ko se sprehajaš po glavni ulici Gran Via, se na vsakem koraku odvija kakšen event. 2 minuti od mojega stanovanja, je zelo znan kino- Capitol, katerega tedensko obiščejo španske in hollywodske zvezde, ki promovirajo nov film na rdeči preprogi. Na zadnje sem bila sama deležna premiere filma Charlie St. Cloud, v katerem igra glavno vlogo Zac Efron. Kmalu pa bosta Madrid obiskali tudi Lady Gaga in Shakira v okviru svoje turneje.  Izmed vsega pa se najbolj veselim že težko pričakovanih Mtv music awards in kot verjetno že veste, to leto jih bo povezovala razočarana gospodinja Eva Longoria.

Besos, Vanesa

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!