47
Izkoristi NAJNAJ popust!
22. avgust 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 

Vanesa Štefanovski


novica

Iščemo novo Miss Supranational Slovenije za leto 2011!

17.6.2011 21:26 - Leto je naokoli in že iščemo novo miss, ki bo predstavljala barve slovenske zastave na svetovnem izboru MISS SUPRANATIONAL SLOVENIJE 2011 na Poljski.

Miss Supranational je lepotni izbor, ki ga organizira World Beauty Association. Kljub kratki zgodovini sodi med najprestižnejša in najbolj cenjena lepotna tekmovanja na svetu. Tretje leto zapored, se bodo na Poljskem predstavila najlepša dekleta iz celega sveta in že tretje leto zapored bo sodelovalo tudi dekle iz Slovenije. Leta 2009 si je ukrainka Oksana Moria, prislužila laskavi naslov prve Miss Supranational. Svoji naslednjici pa bo letos, v teatru Plock na Poljskem, krono predala trenutna Miss Supranational, predstavnica Paname, Karina Pinilla. Zmagovalka tega cenjenega izbora, si bo poleg števllnih drugih nagrad, prislužila tudi glavno nagrado v vrednosti 25.000 dolarjev.

Naša dekleta so še posebej uspešna na tekmovanju Miss supranational. Če samo omenimo, da si je lanska miss Supranational Slovenije, Sandra Marinović, prislužila naslov DRUGE SPREMLJEVALKE in MISS FOTOGENIČNOSTI na svetovnem izboru.

In sedaj iščemo novo, karizmatično in simpatično miss, ki bo očarala žirijo in morda prejela laskav naziv Miss Supranational 2011. Prijave zbiramo vse do srede, 20.7.2011 preko uradne facebook strani  http://www.facebook.com/miss.supranational.slovenije. Prijavi se in modra boš prav ti nova MISS SUPRANATIONAL SLOVENIJE 2011.

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!