47
Izkoristi NAJNAJ popust!
22. avgust 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 

Špela Jereb


novica

Often Imitated but never duplicated

20.7.2011 17:12 - Jaaaaa, dragi moji, Diamantke imamo nov, simpatičen slogan. Po našem rojstvu so se kmalu začele pojavljati nove 'kopije' skupine Diamantk, česar smo se kar razveselile. Konkurenca je zdrava, povpraševanja pa toliko, da bo dela za vse dovolj.

Vendar pa Diamantke ostajamo še vedno najštevilčnejša elitna skupina deklet na višjem nivoju, ne samo s poudarkom na lepoti, ampak tudi v visoki izobrazbi, profesionalnosti in predvsem nivoju nas deklet.

Smo prijateljice, pomagamo si, držimo skupaj in vse to nas nese v višave. Seveda sta za to odgovorni tudi Doroteja Premužič in Katarina Benček, ki profesionalno krmarita med željami in muhami deklet.

In ker je povpraševanja za delo ogromno, in ker prva zasedba Diamantk ni zmogla opraviti vsega dela naenkrat, smo se odločile za okrepitev. Pridružile so se nam nova dekleta, in sicer Maja Jagarinec, Tamara Jančič, Nina Petrovič, Tamara Marovič, Ines Draganovič, Nina Kohne in pa Tina Stubljar. Pa še to je kar premalo, do jeseni jih bomo izbrale še nekaj, da bo naše število »skočilo« na 20.

Prav tako pa se nam počasi pridružujejo tudi moški člani, zaenkrat so samo štirje, pa tudi njihovo število se bo kmalu povečalo. Skupini so se pridružili Juš Dobnikar, Jaka Suljič, Blaž Hrastnik in Aljaž Tanjšek, ki so pri nas še posebej dobrodošli, saj so vse skupaj še dodatno popestrili!

Tako je….naša družinica se širi, radi se imamo in radi vas imamo!

Love …

Špela

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!