47
Izkoristi NAJNAJ popust!
22. avgust 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 

Miša Margan


novica

V vlogi modela

24.9.2012 17:31 - Tanja zrinski me je popolnoma prevzela. - Ko spoznaš ekipo, s katero na fotkanjih uživaš, te ne mika, da bi preveč iskal. Sploh če si z rezultatom zadovoljen.

Ker sem najavena poprijeti za delo sem se odločila, da v svoje roke ugrabim eno najboljših fotografinj na SV delu Slovenije. S Tanjo Zrinski sem že nekaj krat sodelovala in rezultat je vedno veiko pozitivne energije, dobrega dela in še boljših fotk. Tanja ničesar ne prepusti naklučju. Tudi na slikanje vedno pride z natančno izdelanim konceptom kaj želi in kaj pričakuje od modela. Nato pa nastajajo zgodbe, same od sebe...

Navadno se dobimo v Radencih, v športnem centru Tadeje Ternar. Tam nastajajo vse zgodbe naše Tanje, saj ima v okviru centra svoj fotografski studio. Tudi tokrat smo se odlično zabavali. Tadeja Ternar je poskrbela, da smo se vsi najedli in da smo uživali v dobri kavici, Nina Rajbar je poskrbela za stilsko preobrazbo in dodatke, Denis Maček pa za odličen make up in frizuro. Slike, ki so nastale so že požele zanimanje.

Prav te slike so bile razlog, da se je ista ekpia znova odpravila na teren na ulice Maribora. Sledilo je slikanje modnih oblačil trgovine Extra v stilu filma Seks v mestu. Ampak to je druga zgodba, ki vam jo bom predstavila v drugem blogu. Do takrat pa vas vse lepo pozdravljam!

Vaša Miša

 

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!