47
Izkoristi NAJNAJ popust!
22. avgust 2018
42
 
NajNaj.si on Facebook
 

Katarina Benček


novica

DIAMANTKE....Diamantke....Diamonds

22.5.2011 23:39 - Skratka predvidevam, da ste že vsi slišali za ne več tako novo skupino deklet po imenu Diamantke.

No če še niste, zdaj sigurno boste. Torej smo taka lušna skupinica, zdaj že kar 15 deklet. V samem začetku nas je bilo 10, zaradi potrebe po še dodanih kapacitetah, smo sprejele še kar 7 novih Diamantk. 2 dekleti sta že zapustili skupino in sicer Iva, ki je postala mamica ter Edvina, zaradi službenih obveznosti. Katere so nove Diamantke vam še ne bom povedala, ker se v kratkem bliža skupinski foto shooting in bo takrat vse jasno. 

 

Ampak tokrat ta blog ni namenjen razglabljanju kdo in kaj smo Diamantke, ker to bi morali že vedeti, ampak temu, da vam zaupam zakaj in kako so Diamantke tako urejena in lepa dekleta Cool

 

Ok vsi vemo, da je najbolj pomembna popedenana postava, torej vse Diamantke redno telovadimo in obiskujemo fitnes, če nas slučajno kdo želi tam srečati naj se odpravi v fitnes Sokol v Stožicah. Naše načelo je zdrav duh v zdravem telesu. 

Glede na to, da pridno telovadimo lahko tudi pridno jemo. Največkrat to opravimo v  restavraciji San Martino, ko pa želimo kakšno kalorijo več in nekaj sladkega se odpravimo rade v Dulcius Caffe. 

Za našo zagorelo polt pred poletjem obiskujemo solarij, seveda v zmernih količinah, da ne bo pomote. Ker se zvedamo nevarnosti pretirane uporabe. Zato pred raznoraznimi modni revijami obiščemo izjemo lepo opremljen in urejen kozmetični salon METROPOLIS SPA v Kamniku, kjer poskrbijo, da so naši obrazi spočiti, brez mozolčkov, nohti urejeni, kot tudi obrvi. Skratka če se želite dobro razvajati je to pravi kraj za sprostitev. Zdaj pa prihaja pika na I to je frizura in lasje. Saj veste kako lepše je videti žensko z urejeno pričesko, zato se mi redno friziramo v frizerskem salonu THE STAR. 

 

Tako če ste se kdaj spraševali ali je lahko biti ženska  - NI, pa tudi nabolj poceni NE…ampak naj vas potolažim, recesije bo kaj kmalu konec…vsaj UPAM =)

 

Rina Wink

Dodaj na Facebook

Komentarji

Za pisanje komentarjev se morate prijaviti v sistem, če še niste registrirani se brezplačno registrirajte. Kliknite za prijavo ali registracijo!